בטורקיה ידרשו פיצוי: הגארד שמכבי תל אביב סימנה

הצהובים בוחנים את מועמדותו של ג'אבון פרימן ליברטי, שמשחק בבורסאספור הטורקית • הקבוצה סירבה לשחררו לאחרונה, ויידרש פיצוי כדי לצרפו

ג'אבון פרימן ליברטי , Bursaspor
ג'אבון פרימן ליברטי | צילום: Bursaspor

לאחר פציעתו של איפה לונדברג ונפילת העסקה מול קיליאן הייז, מכבי תל אביב בוחנת את האפשרות לצרף את ג'אבון פרימן ליברטי. הגארד האמריקני משחק כיום בבורסאספור הטורקית.

על הבאזר, פרק 9

הצהובים פועלים בשוק כבר תקופה ארוכה בחיפוש אחר חיזוק לאחר פציעתו של לונדברג. לאחר שמספר מועמדים נפלו, בקבוצה בוחנים כעת צירופו של הגארד שבולט העונה בטורקיה וזכה לאחרונה לעניין ממספר קבוצות ישראליות.

על פי גורמים בטורקיה, פרימן ליברטי (27, 1.90 מ') ששיחק בעברו גם ב-NBA בשורות טורונטו מחזיק בחוזה עד לסיום העונה בקבוצתו שסירבה לאחרונה לשחררו. על כן, על מנת לשחרר אותו, יצטרכו הצדדים להגיע להסכמות על מתווה פיצוי ושחרור. השחקן שיכול לשחק בשתי עמדות הגארד רושם עד כה העונה ממוצעים של 18.8 נקודות לצד 3.5 כדורים חוזרים ו-2.8 אסיסטים למשחק בליגה הטורקית.

בימים האחרונים הופסקו המגעים בין הצהובים לגארד הסרבי נמניה נדוביץ׳ שנחשב לשחקן חופשי. נדוביץ' מוערך על ידי הצהובים ואף הוזכר כמועמד להצטרף בעבר, אך במועדון מחפשים גארד שיוכל לשחק גם כרכז, ועל כן מועמדתו של הסרבי נדחקה מעט הצידה בחיפושים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
למאר סטיבנס מול נמנייה נדוביץ' | צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר