הפועל חולון בוחנת להחזיר את האקס | פרסום ראשון

הסגולים נאלצו לחזור לשוק בעקבות הפציעה של דרו ת'לוול וסימנו את הגארד ששיחק בקבוצה בעונה שעברה • בראיון ל"היום" אמר לאחרונה: "מקווה שיציעו לי לחזור, בהחלט אקבל את ההצעה הזאת"

טריי קרופט , אלן שיבר
טריי קרופט | צילום: אלן שיבר

הפועל חולון בוחנת את האפשרות להחזיר את הגארד האמריקני טריי קרופט, כך נודע ל"היום". השחקן הגיע במהלך העונה שעברה ובלט לטובה, אך חלה רגע לפני סדרת חצי הגמר מול מכבי תל אביב ולאחר מכן עזב את הקבוצה. 

הסגולים של פדראג קרוניץ' נאלצו לשוב מוקדם מהצפוי לשוק השחקנים בחיפוש אחר חיזוק מיידי בשל פציעתו של רכז הקבוצה דרו ת'לוול, ובוחנים את מועמדתו של אקס הקבוצה מהעונה שעברה.

בתחילה בחנו במועדון את האפשרות לצרף את הגארד טייגר קמפבל וניהלו אותו משא ומתן, אך המגעים לא הבשילו וכעת בוחנים הסגולים את האפשרות להשיב את הרכז ששיחק בהיכל הטוטו בעונה שעברה.

טריי קרופט | צילום: אלן שיבר

קרופט (28, 1.85) הצטרף לסגולים במהלך שלבי ההכרעה של העונה שעברה ורשם ממוצעים של 10.8 נקודות, 2.8 כדורים חוזרים ו-5.4 אסיסטים למשחק. כזכור, הסגולים הודיעו כי דרו ת'לוול שנפצע במשחק גביע ווינר מול עירוני נס ציונה נבדק ואובחן עם קרע בירך האחורי.

השחקן צפוי להיעדר מספר שבועות על פי הערכות ובמועדון הוסיפו כי כעת מחפשים בצוות המקצועי חלופה שיגיע וישתלב כמה שיותר מהר לקראת המשימות העומדות בפני הקבוצה בארץ ובליגת האלופות. אם יבשילו השיחות יצטרף קרופט בשנית לסגל של קרוניץ'.

בראיון ל"היום" הוא אמר לאחרונה: "אני מקווה שהפועל חולון תציע לי לחזור, אם זה יקרה אני בהחלט אקבל את ההצעה הזאת. כרגע אני עדיין לא יודע איפה אהיה בעונה הבאה, אני פשוט מחכה לראות מה הם הולכים לעשות".

מאט קולמן מול טריי קרופט | צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

זאק לידיי מספר על הזיכרונות מהפעם הראשונה בישראל // הפועל תל אביב

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר