"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"בספסל של מכבי תל אביב יש שחקנים שיכולים לפתוח ביורוליג"

בפודקאסט של "באסקטניוז" החמיאו לבנייה של הצהובים בקיץ: "הם קבוצה טובה יותר ממה שאנחנו מצפים שהם יהיו, יכולים להיות הסוס השחור של המפעל"

0השמעה
ג'ון דיברתולומיאו (במרכז) עם וויל ריימן וטי. ג'יי ליף , אלן שיבר
ג'ון דיברתולומיאו (במרכז) עם וויל ריימן וטי. ג'יי ליף | צילום: אלן שיבר

מכבי תל אביב הצליחה לעשות חיזוקים משמעותיים מאוד בסגל שלה בעונה האחרונה עם השארת מרבית הזרים התורמים, החזרת בונזי קולסון והצירופים של ים מדר, דניאל תייס, קיטון וולאס ואמרנדו באקוט. בפרק החדש בפודקאסט של אתר "באסקטניוז" ניתחו את הספסל הצפוי שלה ושמו אותו לצד הפועל תל אביב בקבוצת הדירוג השלישית.

בפודקאסט החליטו לשים בחמישיית הספסל את ים מדר, קיטון וולאס, אושיי בריסט, טי ג'יי ליף ודניאל תייס, זאת בהנחה ורומן סורקין ימשיך לפתוח לצד ג'יילן הורד כצמד הגבוהים בחמישייה: "זה באמת לא רע. זה ממש סולידי וממש טוב. כנראה לא מספיק כדי להיות ב-"Game Changers" (קבוצת הדירוג השנייה), אבל יש שם כמה שחקנים ברמת הרכב פותח ביורוליג".

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

עוד נאמר: "אני אוהב את העומק הזה בשבילם, ואני חושב שהם קבוצה טובה יותר ממה שאנחנו מצפים שהם יהיו. אני ממש אוהב אותם כסוס השחור ביורוליג. מכבי סולידיים".

ים מדר | צילום: אלן שיבר

הספסל של מכבי ת"א נכנס לקבוצת הדירוג השלישית של הפוד הליטאי לצד הפועל תל אביב, ריאל מדריד, ז'לגיריס קובנה, הכוכב האדום בלגרד ואנאדולו אפס, כשבקבוצת הדירוג הראשונה נמצאות צמד היווניות, אולימפיאקוס ופנאתינייקוס. בקבוצת הדירוג השנייה, שם אמורים להיות שחקנים שהם "משני משחק", נמצאות פנרבחצ'ה ודובאי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עדיין קשה לדעת כיצד תיראה הרוטציה של עודד קטש בעונה הבאה. בשנה החולפת, החמישייה של מכבי ת"א כללה את ג'ימי קלארק לצד לוני ווקר או איפה לונדברג, כשבעמדה מספר 3 פתח וויל ריימן. כעת, עם העזיבה של ווקר וההגעה של קולסון, אנחנו אמורים לראות יותר שינויים בהיררכיה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר