במקום מכבי תל אביב: שלו לוגשי בדרך לחו"ל
למרות המגעים עם הצהובים, ל"היום" נודע כי הפורוורד בן ה-24, שסיים את חוזהו בבני הרצליה, נמצא בעיצומו של מו"מ מתקדם עם USC, אוניברסיטת דרום קליפורניה מליגת המכללות בארצות הברית
, עודכן

על רקע המגעים עם מכבי תל אביב, נראה כי שלו לוגשי לא יגיע בסופו של דבר לצהובים כאשר הוא נמצא בעיצומו של במשא ומתן מתקדם עם USC מליגת המכללות האמריקנית, כך נודע ל"היום".
הפורוורד הישראלי (24, 1.94 מטר) שסיים את חוזהו בבני הרצליה ניהל בימים האחרונים שיחות עם מכבי תל אביב על הצטרפות בחוזה זמני אך על פי גורמים בארצות הברית, הוא לא יצטרף לצהובים בחוזה זמני או בטרום עונה וקרוב לסכם את תנאיו באוניברסיטת דרום קליפורניה היוקרתית מליגת המכללות.
הפורוורד הישראלי, שבלט השנה בבני הרצליה והפך לשחקן חופשי, רשם עונת פריצה בשורות הקבוצה מהשרון וניפק ממוצעי שיא בקריירה עם 9.2 נקודות ו־4.5 כדורים חוזרים בממוצע למשחק.
הקולג' הנחשב ממנו הגיע חברו לשעבר של לוגשי לקבוצה לשעבר כריס סילבה ושמות מוכרים מה-NBA כמו דמאר דרוזן ואוון מובלי, ובין היתר שיחקו בו פי ג׳יי דוג׳ייר מאנאדולו אפס, רנלדו בלקמן, מארי בויילס ואיי ג׳יי וואלסון.

