"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רמז בדרך למכבי תל אביב? המועמד שיתף את קמפיין האוהדים

הגארד האמריקני העלה לסטורי באינסטגרם את הפוסט שקורא לצרפו לצהובים, אחרי ההחתמה המפתיעה של קיטון וולאס

,עודכן
0השמעה

האם קיילר אדוארדס מאותת על עניין במעבר למכבי תל אביב? הגארד האמריקני שיתף בסטורי באינסטגרם את קמפיין האוהדים הקורא לצירופו לצהובים, והוסיף את הכיתוב הקצר: *"Aye Bruh"* - תגובה שעוררה לא מעט עניין בקרב אוהדי הקבוצה.

בפוסט, שפורסם על ידי עמוד האוהדים "Yellow Empire", נכתב כי מכבי תל אביב צריכה לצרף את אדוארדס, תוך קריאה לאוהדים להציף את חשבון האינסטגרם שלו בהודעות ובתגובות כדי לשכנעו להגיע ליד אליהו. בפוסט אף צוין כי מדובר בגארד שיכוללהשתלב לצד קיטון וולאס, אם אכן יצטרף, וכי הוא מהווה הזדמנות מקצועית וכלכלית עבור המועדון.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

קיילר אדוארדס,צילום: מאור אלקסלסי

על מועמדותו של אדוארדס למכבי תל אביבפורסם לראשונה ב"היום". בהמשך צירפה הקבוצה לאותה עמדה את קיטון וולאס, אך שמו של אדוארדס עדיין נמצא על הפרק, לפחות מבחינת חלק מהאוהדים.

אדוארדס, בן 26, רשם עונה מצוינת בליגת העל עם הפועל העמק והמשיך לבסס את מעמדו כאחד הסקוררים הבולטים בישראל. נכון לעכשיו, אין אינדיקציה רשמית לכך ששיתוף הסטורי מעיד על משא ומתן או על התקדמות במגעים מול מכבי תל אביב, אך עצם הבחירה של השחקן לשתף את הקמפיין ולהגיב לו עשויה להתפרש כמחווה חיובית כלפי ההתעניינות מצד האוהדים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הסטורי של קיילר אדוארדס,
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר