מועדון הפאר קבע: מכבי תל אביב לא ב"טופ של היורוליג", הפועל כן
בזמן שהלו"ז לעונת היורוליג כבר פורסם וההכנות בעיצומן, ברצלונה פרסמה את מכירת המנויים שלה לעונה הקרובה • המנוי למשחקים מול האדומים, שנקרא "טופ 9", מתחיל במחיר של 119 יורו, בעוד המנוי השני, בו הצהובים נכללים, מתחיל רק ב-75 יורו
,עודכן

ההכנות לעונת 2026/27 ביורוליגכבר בעיצומן, וכהרגלן, הפועל ומכבי תל אביב עברו קיץ סוער במיוחד. בזמן שהצהובים התעסקו בעיקר בהחתמתו של ים מדרמהיריבה העירונית, האדומיםביצעו מסע רכש אינטנסיבי ומסקרןבמיוחד.
אז למי היה קיץ יותר מוצלח ומי חזקה יותר? על זה קשה לענות בשלב זה של העונה, אבל יש קבוצה אחת שכבר ביצעה את ההכרעה שלה - ברצלונה. הקטלונים פרסמו את מכירי המנויים למשחקי הבית שלהם, וזה שכולל את האדומים יקר משמעותית.
המנוי שכולל את הפועל ונקרא "טופ 9", מקנה כרטיס כניסה למשחקים מול הקבוצות שהמועדון מחשיב ל-9 היריבות הטובות בליגה - והמחיר שלו מתחיל ב-119 יורו. ביןן הקבוצות הנמצאות בו אפשר למצוא את האדומים יחד עם אולימפיאקוס, פנאתינייקוס, פנרבחצ'ה, וילרבאן, דובאי, פריז באסקט, הכוכב האדום בלגרד, ו-ולנסיה.
המחיר הזול למנוי מול מכבי
כדי לצפות במשחק של הקטלונים מול הצהובים לעומת זאת, האוהדים הספרדים יוכלו לשלם פחות משמעותית. את מנוי הזה, ששמו "9 הקבוצות" האחרות, הם יוכלו לרכוש במחיר שמתחיל מ-75 יורו.
באותו מנוי אפשר למצוא כאמור את מכבי תל אביב, יחד עם פרטיזן בלגרד, באיירן מינכן, ז'לגיריס, בשיקטאש, אנדולו אפס, בסקוניה, אולימפיה מילאנו ו-וירטוס בולוניה.
יש לציין כיגם בעונה שעברה, למרות שזו הייתה עונת הבכורה של האדומים במפעל, הם היו במנוי "טופ 9" של ברצלונה בזמן שהצהובים לא, והם המשיכו באותו קו גם לעונה הקרובה.
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
