מכבי תל אביב במשא ומתן עם הסנטר האמריקני ארמנדו בייקוט, כך נודע ל"היום". הצהובים נמצאים בצומת דרכים בחיפוש אחרי שני גבוהים לאחר נפילת המשא ומתן מול ברונו פרננדו ומרכוס בינגהאם, ועל פי גורמים בטורקיה, מנהלים בימים האחרונים שיחות עם הסנטר ששיחק בעונה החולפת בפנרבחצ'ה ועשוי להצטרף למועדון.
בייקוט (26, 2.08 מ') שמשחק בשתי עמדות הפנים שוחרר לפני מספר שבועות מהאלופה הטורקית ונחשב כעת לשחקן חופשי. הסנטר התקשה להתאקלם בשיטה של שארונאס יאסיקביצ'יוס ובמסגרת היורוליג תרם 2.4 נקודות ו-1.8 כדורים חוזרים למשחק ב-10 דקות בלבד בממוצע. בליגה הטורקית הוא הוסיף 6 נקודות לצד 3.4 כדורים חוזרים.
במקביל, במכבי מנהלים בשבועות האחרונים משא ומתן מול אקס הקבוצה חסיאל ריברו, שנחשב למועמד לשוב לקבוצה. הצהובים מעוניינים להחזיר את שחקן הפנים ששוחרר מהכוכב האדום בלגרד, אולם לאורך השיחות עלה חשש ממצבו בעקבות הפציעות שעבר. על פי גורמים, הסנטר הדגיש מצידו כי הוא כשיר לחלוטין, והשיחות בין הצדדים נמשכות בימים האחרונים.
כזכור, מכבי תל אביב מחפשת שני סנטרים שישלימו את רומן סורקין אחרי שהחליטה לשחרר את זאק הנקינס ולאור העזיבה הצפויה של מרסיו סנטוס למכללות.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
