Loading...

מכבי תל אביב פתחה במשא ומתן עם זר חדש

לאור העזיבה הצפויה של לוני ווקר, האלופה האיצה את החיפושים אחר מחליפו ובשיחות עם שייק מילטון, ששיחק בעונה שעברה בפרטיזן בלגרד

[object Object]

בעקבות הפרידה המסתמנת מלוני ווקר והצורך בחיזוק הקו האחורי אם הכוכב האמריקני יעזוב, הצהובים פתחו בימים האחרונים בשיחות עם הגארד שעל מועמדתו פורסם לראשונה ב״היום״.

מילטון (29, 1.96), ששיחק בעונה האחרונה בפרטיזן בלגרד, הגיע ליורוליג מה-NBA בקיץ שעבר והצטרף לקבוצת הפאר הסרבית, אך פציעות מנעו ממנו להשתלב. לאחרונה הוא שוחרר מהקבוצה וכעת הפך לשחקן חופשי.

הגארד ששיחק במשך שבע שנים בליגה הטובה בעולם לבש את מדי פילדלפיה, מינסוטה, דטרויט, ניו יורק, ברוקלין ולוס אנג'לס. העונה ביורוליג תרם 6.9 נקודות בממוצע למשחק, ואילו במסגרת הליגה האדריאטית העמיד ממוצעים של 12.8 נקודות, לצד 2.2 ריבאונדים ו-3 אסיסטים.

שייק מילטון, צילום: Partizam Mozzart Bet

אם המגעים יבשילו, הוא יחליף בסגל את ווקר, שכבר מנהל שיחות עם ריאל מדריד. הצדדים עובדים כעת על התרת חוזהו בצהוב. על פי גורמים בספרד, ריאל מדריד הביעה עניין בצירופו של ווקר עוד בקיץ שעבר ובימים האחרונים ובמיוחד לאחד שאיבדה את מריו הזוניה, חזרה למירוץ אחר שירותיו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...