הסנטר שנקשר למכבי תל אביב שלח מסר ללברון ג'יימס

רישון הולמס, שממשיך לחפש קבוצה ושמו קושר כחיזוק לצהובים בעמדת הפנים, התלהב מהחתימה של הפורוורד האגדי בפילדלפיה 76, בה שיחק שלוש שנים': "כבר מכיר את העיר"

רישון הולמס מנסה לחסום את ג'ימי קלארק. צילום: אלן שיבר

מכבי תל אביב ממשיכה לחפש סנטרים בכירים שיחזקו את הסגל לעונה הבאה, אבל נראה שהם עומדים בתור דווקא למקום אחר. רישון הולמס, ששמו נקשר לזה של הצהובים ושל קבוצות אחרות ביורוליג, עדיין נחשב לשחקן חופשי ולוטש עיניים לעבר מטרה שרחוקה מאירופה: פילדלפיה 76'.

מי שהפכה לקבוצה המבוקשת ביותר בכדורסל העולמי בזכות החתימה של לברון ג'יימס בה מחפשת סנטר מחליף ברמה גבוהה שיוכל לכפות על ג'ואל אמביד אם זה שוב ייעדר לתקופה ארוכה. הולמס, שהגיע לפילי ב-2015 בבחירה ה-37 בדראפט, כבר חולם על חזרה.

רישון הולמס עולה לסל, צילום: EPA

בציוץ ברשת X כתב הסנטר: "לברון בסיקסרס זה מטורף. אם אתם צריכים עוד מישהו שם, יש לי את הדרכים שלי בעיר" ותייג את החשבון של הקבוצה.

הסנטר חווה עונת הסתגלות לא פשוטה ביורוליג במדי פנאתינייקוס, שם התקשה להסתדר עם המאמן ארגין עתמאן ואף נזרק מהקבוצה במהלך חודש מרץ לאחר שהתעמת איתו בעקבות ביקורת פומבית שהעביר עליו המאמן. הוא שיחק 19 משחקים ביורוליג ורשם 7.9 נקודות ו-4.3 ריבאונדים בממוצע למשחק בקצת פחות מ-20 דקות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר