סשה אוברדוביץ' ומתן אדלסון. צילום: דני מרון

כולל שחקן NBA: הפועל ירושלים סיכמה עם שני זרים חדשים

החבורה של סשה אוברדוביץ' בדרך לחיזוק כפול • הפורוורד דייוויד רודי, ששיחק בעונה החולפת בדנבר נאגטס, סיכם את תנאיו במועדון וצפוי להרוויח שכר עתק • הסנטר הסרבי דושאן מיליטיץ' סיכם גם הוא וצפוי להצטרף לשנתיים

הפועל ירושלים בדרך לחיזוק כפול. הפורוורד דיוויד רודי סיכם את תנאיו בקבוצה וצפוי לחזק את הסגל המתגבש של סשה אוברדוביץ'. הפורוורד (25, 1.95 מ') יחתום לשנתיים בבירה וצפוי להרוויח 1.5 מיליון דולר לעונה.

רודי נבחר במקום ה-23 בדראפט 2023 על ידי פילדלפיה, אך התקשה להותיר חותם ב-NBA. במהלך השנים האחרונות שיחק גם בשורות פיניקס, אטלנטה, פילדלפיה, יוסטון ודנבר - אצלה שיחק במהלך העונה החולפת.

דייוויד רודי, צילום: אינסטגרם

גם סנטר הסרבי סיכם

בנוסף, הסנטר הסרבי דושאן מיליטיץ' סיכם את תנאיו בקבוצה וצפוי להצטרף לאדומים בחוזה לשנתיים, כך נודע ל"היום". שחקן הפנים הסרבי (27, 2.15 מ') שיחק בעונה החולפת בשורות קלוז' נפוקה הרומנית ורשם ממוצעים של 12.6 נקודות לצד 7.6 ריבאונדים למשחק.

במועדון פועלים גם לחיזוק הסגל הישראלי ומנהלים משא ומתן עם הפורוורד הישראלי שלו לוגשי, שבלט העונה במדי בני הרצליה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...