דבון דניאלס . צילום: FIBA

הצטיין בגרמניה: הפועל חולון בשיחות עם גארד | פרסום ראשון

לאחר שמינתה את דניאל רביץ למנהל המקצועי, הקבוצה החלה להאיץ את ההכנות לקראת העונה הבאה • הגארד דבון דניאלס (27, 1.95), ששיחק בעונה החולפת בהמבורג הגרמנית מועמד להצטרף

[object Object]

לאחר שמינתה את דניאל רביץ למנהל המקצועי, הפועל חולון החלה להאיץ את ההכנות לקראת העונה הבאה ומנהלת שיחות עם הגארד האמריקאי דבון דניאלס, כך נודע ל״היום״.

הסגולים צפויים לעבור בקיץ הקרוב מהפכה בסגל השחקנים, כאשר נכון לשעה זו מבין הזרים רק אדאמה סאנוגו צפוי להמשיך בוודאות במועדון. לקו האחורי סימנו בחולון את דניאלס (27, 1.95), ששיחק בעונה החולפת בהמבורג הגרמנית, שם בלט עם ממוצעים של 17.4 נקודות, 4 ריבאונדים ו-2.2 אסיסטים למשחק.

דניאלס גדל במכללת NC סטייט ושיחק לפני כן ביוטה. באירופה הוא גם עבר בפאניוניס ויובנטוס, שם שיחק גם בליגת האלופות של פיב"א, ורשם מספרים מרשימים  בליגה הליטאית.

דבון דניאלס, צילום: FIBA

בשבוע שעבר החליטה הקבוצה שלא לממש את האופציה על שחקן הקבוצה דארין ג׳רין ג׳וניור והוא עזב את הסגולים ויהפוך לשחקן חופשי. בנוסף, גם עידן זלמנסון צפוי לעזוב את הקבוצה אחרי שקיבל הודעה לפיה הוא לא בתוכניות המקצועית.

כידוע, המאמן הבוסני פרדראג קרוניץ' ימשיך להוביל את הקבוצה גם בעונה הבאה והוא אמון על בניית הסגל יחד עם רביץ.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
 
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...