סשה אוברדוביץ'. צילום: EPA

שיחק אצל אוברדוביץ׳: שחקן היורוליג שמועמד להפועל ירושלים | פרסום ראשון

המהפכה בסגל של המאמן הסרבי נמשכת • אחרי הגעתו של ג'אלין סמית', במועדון מהבירה סימנו את הפורוורד הצרפתי של מונאקו, יואן מקונדו, שהיה חלק מהסגל של הקבוצה תחת המאמן החדש • במקביל, נמשכות השיחות עם מאדי סיסוקו

אחרי צירופו של ג'אלין סמית', הפועל ירושלים פועלת בשוק השחקנים בחיפוש אחר חיזוק ובוחנת את מועמדותו של הפורוורד יואן מקונדו, כך נודע ל״היום״.

במסגרת המהפכה המקצועית שמוביל המאמן סשה אוברדוביץ׳, במועדון פועלים במועדון פועלים לצירוף שחקנים זרים חדשים, ומי שסומן כמועמד אפשרי לעמדה מספר 4 הוא שחקן הפנים הצרפתי שמשחק בימים אלה במונאקו ושיחק בעבר אצל המאמן הסרבי בקבוצה מן הנסיכות.

יואן מקונדו,

מקונדו (25, 2.07) שיכול לשחק בשתי עמדות הפנים, חזר לפני כחודש למונאקו לאחר מספר חודשים בליגה הסינית. בשבועות האחרונים רושם ממוצעים של 10.1 נקודות ו-3.3 כדורים חוזרים בשורות קבוצתו, שמשחקת בגמר הליגה הצרפתית, בעוד בליגה הסינית רשם ממוצעים של 15.2 נקודות לצד 6.2 כדורים חוזרים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במקביל ממשיכים במועדון בשיחות עם הסנטר מאדי סיסקו. סיסוקו נחשב לפוטנציאל גדול, ובמועדון היו רוצים לראות אותו משתלב כחלק מהבנייה המחודשת של הסגל, כאשר מרבית הזרים צפויים לעזוב את הקבוצה - למעט ג'ארד הארפר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...