"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
וסיליה מיציץ' התפוצץ: הפועל תל אביב השוותה ל-1:1 ברבע הגמר
אחרי ההפסד המפתיע למכבי ראשון לציון, האדומים ניצחו 69:95 בבית מכבי וקבעו משחק שלישי ומכריע בהיכל מנורה מבטחים • הכוכב הסרבי להט והוביל בריחה ענקית ברבע השלישי • משחק מצוין גם לג'ונתן מוטלי ועוז בלייזר, אמין סטיבנס לא הושיע מנגד • הפועל ירושלים בחצי הגמר עם ניצחון בגן נר
וסיליה מיציץ' וים מדר. צילום: אלן שיבר

וסיליה מיציץ' התפוצץ: הפועל תל אביב השוותה ל-1:1 ברבע הגמר

אחרי ההפסד המפתיע למכבי ראשון לציון, האדומים ניצחו 69:95 בבית מכבי וקבעו משחק שלישי ומכריע בהיכל מנורה מבטחים • הכוכב הסרבי להט והוביל בריחה ענקית ברבע השלישי • משחק מצוין גם לג'ונתן מוטלי ועוז בלייזר, אמין סטיבנס לא הושיע מנגד • הפועל ירושלים בחצי הגמר עם ניצחון בגן נר

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הפועל תל אביב השיגה הערב (שלישי) ניצחון גדול 69:95 על מכבי ראשון לציון בבית מכבי, והשוותה את סדרת רבע גמר הפלייאוף בליגת העל ל-1:1 בדרך למשחק שלישי ומכריע בהיכל מנורה מבטחים.

קלעו להפועל ת"א:ג’ונתן מוטלי 20 נקודות, אמין סטיבנס 19 נקודות, עוז בלייזר 16 נקודות, ים מדר 13 נקודות, טאי אודיאסי 9 נקודות, איש ויינרייט 5 נקודות, תומר גינת 2 נקודות, יפתח זיו 2 נקודות, כריס ג’ונס 3 נקודות, איתי שגב 2 נקודות

קלעו למכבי ראשון לציון:אמין סטיבנס 19 נקודות, גייב דבו 13 נקודות, צ’ונסי ג’נקינס 12 נקודות, גולן גוט 9 נקודות, די ג’יי ברנס 7 נקודות, ירון גולדמן 3 נקודות, קוויי גרנט 3 נקודות, ג’וש פרוינד 2 נקודות

האדומים שלטו מהרגע הראשון, אך נקודת המפנה הגיעה ברבע השלישי שבו ברחה האורחת ליתרון דו ספרתי בזכות דקות שיא של וסיליה מיציץ’, שסיפק תצוגת תכלית עם 18 נקודות, 6 אסיסטים ושליטה מוחלטת בקצב המשחק.

גם ג’ונתן מוטלי הצטיין עם 20 נקודות באחוזים נהדרים (80%) ו-8 ריבאונדים, כאשר לצדו בלטו ים מדר (13 נקודות ו-5 אסיסטים), טאי אודיאסי (9 נקודות) ועוז בלייזר (16 נקודות). תומר גינת הוסיף 2 נקודות אך תרם רבות בהגנה ובאנרגיות.

טאי אודיאסי,

מנגד, ראשון לציון התקשתה להתמודד עם העומק של הפועל ת”א. אמין סטיבנס אמנם הוביל את הקלעים עם 19 נקודות, אך סבל ממינוס חריג במדד הקבוצתי, בעוד גייב דבו תרם 13 נקודות וקוויי גרנט הוסיף 12 ו-8 אסיסטים – אך גם 6 איבודים. שאר השחקנים לא הצליחו לספק יציבות התקפית.

בסיום, הפועל תל אביב משיגה הצהרת כוונות ברורה, מוחקת את ההפסד מהמשחק הראשון ומעבירה את ההכרעה לסדרה כולה למשחק שלישי ודרמטי במיוחד בהיכל מנורה מבטחים.

ים מדר ווסיליה מיציץ', צילום: אלן שיבר

הפועל העמק - הפועל ירושלים 98:91

במשחק השני בסדרת רבע הגמר של ליגת העל בכדורסל, הפועל ירושלים גברה הערב (שלישי) על הפועל העמק בתוצאה 91:98 והעפילה לחצי הגמר.

קלעו להפועל העמק:גיל נויוביץ' 25 נקודות, קמרון הנרי 14 נקודות, ניק אונגנדה 11 נקודות, רפי מנקו 9 נקודות, מקס ברוקס 8 נקודות, ניב משגב 8 נקודות, ברנדון ג'ונסון 6 נקודות, רועי נציה 5 נקודות, לוקאס גולדנברג 5 נקודות.

קלעו להפועל ירושלים:ג'ארד הארפר 26 נקודות ו-8 אסיסטים, רועי הובר 14 נקודות, ג'סטין סמית' 12 נקודות, קאדין קרינגטון 12 נקודות, אייזיה מובלי 11 נקודות ו-8 ריבאונדים, אקסבייר סניד 10 נקודות ו-7 ריבאונדים, נמרוד לוי 8 נקודות, יותם חנוכי 3 נקודות, קשיוס ווינסטון 2 נקודות.

החבורה של יונתן אלון הציגה משחק פושר במחצית הראשונה, כאשר ג'ארד הארפר היה האיש החם עם 26 נקודות. רוי הובר הצטיין בגזרת הישראלים עם 14 נקודות, וגיל נויוביץ' סיים מנגד את העונה עם שיא קריירה של 25 נקודות.

נמרוד לוי,

המשחק בלט גם בגלל עימות חריג בין שחקני שתי הקבוצות, שהחל מדין ודברים בין הארפר לנויוביץ', מה שהוסיף מתח נוסף לאווירה הצפופה בגן נר.

הפועל ירושלים תתכונן כעת לחצי הגמר, כאשר תפגוש את המנצחת בין הפועל ת"א למכבי ראשון לציון.

יונתן אלון ושחקני הפועל ירושלים, צילום: מאור אלקסלסי
ניב משגב, צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דן שמיר, גל מקל ומתן אדלסון, צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...