נועם יעקב. צילום: FIBA

שחקן נבחרת ישראל נרשם לליגת הקיץ של ה-NBA | פרסום ראשון

נועם יעקב מכוון לליגה הטובה בעולם ואחרי שהרשים בדראפט קומביין ינסה להשיג חוזה • אם לא ימצא קבוצה, הרכז ישחק בעונה הבאה ביוטה מהמכללות, אליה התחייב • העמיד ממוצעים של 18.2 נקודות ו-5.8 אסיסטים באוסטנד

[object Object]

נועם יעקב מכוון ל-NBA וכדי להתקרב לשם הוא נרשם לליגת הקיץ, כך נודע ל"היום". שחקן נבחרת ישראל בן ה-21, שמככב העונה באוסטנד הבלגית, הרשים בדראפט קומביין וכעת יעשה עוד צעד בניסיון להשיג חוזה לעונה הבאה בליגה הטובה בעולם.

אם יעקב לא יצליח למצוא קבוצה ב-NBA, הרי שבעונה הבאה הוא ישחק בליגת המכללות בשורות יוטה, אליה כבר התחייב. יעקב עדיין לא נרשם לדראפט והוא מנסה לבחון את האפשרויות שניצבות בפניו והאם ימצא קבוצה שתלך עליו. כך או אחרת, הישראלי ישחק בעונה הבאה בארצות הברית.

יעקב גדל באקדמיה של וילרבאן ואת תחילת דרכו בבוגרים עשה כמושאל בהפועל ירושלים. בעונה שעברה חתם בהפועל תל אביב, איתה זכה ביורוקאפ, אולם בסיום העונה עזב מכיוון שמיעט לקבל קרדיט. קבוצתו הבאה הייתה אוסטנד הבלגית בשורותיה הוא משחק העונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יעקב סומן כבר מגיל צעיר כפוטנציאל גדול והעונה היכולת שלו באה לידי ביטוי בליגה הבלגית-הולנדית. ב-30 משחקים הוא העמיד ממוצעים מרשימים של 18.2 נקודות, 5.8 אסיסטים ו-4.1 ריבאונדים. מדובר במספרים הטובים בקריירה שלו כשגם האחוזים מהשדה השתפרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...