דימיטריס איטודיס. צילום: מאור אלקסלסי

יאניס ספרופולוס או דימיטריס איטודיס לפנאתינייקוס? "זו אופציה"

ביוון עסקו בשאלת המאמן הבא של הקבוצה לאחר ההדחה מהיורוליג והעזיבה הצפויה של ארגין עתמאן • שמם של מאמן מכבי תל אביב בעבר ומאמן הפועל תל אביב בהווה עלה, בעוד מאמן אחד ירד מהפרק: "הוא לא יסכן את עצמו"

[object Object]

ההדחה של פנאתינייקוס מהיורוליג לוותה באופן טבעי גם עם שאלת העתיד של ארגין עתמאן, שהצהיר כי הוא יתפטר אם לא יזכה במפעל או בליגה היוונית. באתר "sport24" דנו בנושא היורש של הטורקי והעלו מספר שמות שרובם מוכרים לקהל הישראלי, כמו מאמן הפועל תל אביב בהווה דימיטריס איטודיס ומאמן מכבי תל אביב בעבר יאניס ספרופולוס.

על איטודיס נאמר כי "הוא אופציה", בעוד הנושא של ספרופולוס צפוי להיתקל בקשיים לאור עברו העשיר כמאמן אולימפיאקוס. המאמן היווני פוטר אחרי שני מחזורים מהכוכב האדום בלגרד ונמצא כעת ללא קבוצה, אך מספר דיווחים קושרים אותו לקבוצות היורוליג השונות שמחפשות מאמן לעונה הבאה.

יאניס ספרופולוס, צילום: EPA

מי שעוד נפסל על הפרק הוא ואסיליס ספאנוליס, המאמן הלאומי, שעזב את עבודתו בשנה האחרונה כמאמן מונאקו וכעת נמצא ללא קבוצה: "קשה עד בלתי אפשרי עבורו לחזור לאואקה, זו תהיה הפתעה גדולה אם זה יקרה" נאמר. גם ספאנוליס מחזיק בעבר עשיר עם אולימפיאקוס, אליה עבר אחרי שנים שבהן שיחק בצד הירוק של אתונה. 

העיתונאי פנטליס ולאקופולוס טוען כי אם אפשר להוריד שם אחד מהפרק הוא של ז'ליקו אוברדוביץ', שנמצא ללא קבוצה לאחר שהתפטר מפרטיזן בלגרד בחודש דצמבר: "הוא לא צריך לחזור. אני מאמין שהוא המאמן הגדול ביותר אי פעם ביורוליג. אני מכיר את הפילוסופיה שלו. לדעתי, אחרי מה שהוא חווה כאן, הוא לא יסכן את עצמו בחזרה. הוא מאמן שמאוד מתמקד בבני אדם".

ז'ליקו אוברדוביץ', צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...