קמרון אוליבר במדי אליצור נתניה . צילום: עודד קרני

"היו לי שיחות עם מכבי תל אביב, אני הסנטר הטוב בישראל"

קמרון אוליבר, הסנטר המוכשר של אליצור נתניה, בטוח שהוא שייך לרמות הגבוהות: "אני הכי טוב בליגת העל, ללא שאלה בכלל" • הוא מספר על ההחלטה לשוב לישראל בזמן מלחמה ("הכדורסל פה מתאים לי") ועל המגעים עם קבוצת היורוליג: "מחכה להראות להם מה אני שווה"

החזרה מפגרת המלחמה עשתה טוב מבחינה מקצועית לאליצור נתניה, שעשתה מהפכה בסגל ואת התוצאות מרגישים באופן מיידי. אתמול (שני) רשמה הקבוצה ניצחון גדול על עירוני רעננה ורשמה את ניצחונה השלישי בארבעת המשחקים האחרונים מאז חזרת הליגה.

את קמרון אוליבר (29), הסנטר המוכשר של אלי רבי ואקס עירוני נס ציונה, המלחמה מול איראן תפסה פחות מ-24 שעות לאחר שנחת בישראל והצטרף לקבוצתו החדשה. למרות ההסלמה הביטחונית בחר האמריקני להישאר בקבוצתו, ובמשחקים האחרונים שב והראה ניצוצות שהזכירו את השחקן שכיכב במדים הכתומים בזמן ״עונת הקורונה״, כשהוא רושם ממוצעים נפלאים של 15.5 נקודות ו-6.8 כדורים חוזרים בממוצע למשחק.

לאחר הניצחון החשוב של היהלומים אמש, שקידם את הקבוצה לעבר הישארות לעונה נוספת בליגה, התפנה אוליבר לשיחה עם ״היום״. ״אני שמח מאוד לחזור לישראל ולשחק כאן שוב, המטרה שלנו כקבוצה היא לנצח את המשחקים שנותרו לנו ולהישאר בליגה ואנחנו מתכוונים לעמוד בה. הניצחון אתמול היה גדול ומשמעותי עבורנו מול יריבה ישירה למאבק על הישארות בליגה, וידענו שאנחנו חייבים לנצח את המשחק הזה. אני שמח שניצחנו את המשחק הזה, אבל המשימה שלנו עוד לא הושלמה״.

קמרון אוליבר מול ג'ון דיברתולומיאו, צילום: עודד קרני

איך זה מרגיש עבורך לשוב ולשחק בישראל?
"זה נהדר ואני מרגיש טוב בליגה הישראלית. אני מכיר את הליגה מהקדנציה הקודמת שלי כאן, ולמרות שהגעתי לכאן בתקופת הקורונה אהבתי מאוד את המדינה. הליגה והכדורסל פה מאוד מתאימים לי".

הוכחת במשחקים האחרונים את התרומה שלך לנתניה, אתה חושב שאתה אחד הסנטרים הטובים בליגה?
"אני חושב שאני הסנטר הכי טוב בליגה הזאת ללא שאלה בכלל. אני יכול להתחרות עם השחקנים הכי טובים בליגה למרות שאני כאן רק תקופה קצרה. אני מרגיש שייך לרמות הגבוהות״.

אתה מאמין שתצליחו להשאיר את נתניה בליגה?
״אני מאמין בזה וזאת המטרה שלנו. יש לנו סגל מספיק טוב על מנת לעשות את זה, וזה המקום להמשיך ולנצח משחקים חשובים״.

 
אלי רבי, צילום: עודד קרני

"מחכה להראות למכבי תל אביב מה אני שווה"

היכולת הנפלאה של אוליבר בקדנציה הראשונה בישראל לצד עונות ה-NBA במדי יוסטון ואטלנטה, הציבו אותו לאורך העשור האחרון על הראדר של מכבי תל אביב, כאשר לאורך השנים ניהלו הצהובים מגעים עם השחקן בניסיון לצרפו, דבר שלא הבשיל. כעת לראשונה בקולו מתייחס אוליבר למגעים שהיו ומאשר את הדברים בשיחה עם ״היום״.

מה היה שם?

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

״זה נכון, דיברתי עם מכבי תל אביב מספר פעמים לאורך השנים האחרונות, היו לי שיחות איתם אבל זה לא הבשיל. הפעם האחרונה הייתה לפני כמה שנים באמצע העונה. שיחקתי מולם מאז שחזרתי ואני מחכה לשחק נגדם שוב ולהראות להם מה אני שווה״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...