"ביקש זמן": הפועל תל אביב תאבד את אחד הכוכבים?

בספרד טוענים שהרכז המוביל שמחזיק בהצעה מסרביה ביקש זמן לקבל החלטה לגבי עתידו • הקבוצה תנסה להשאירו

כריס ג'ונס (מימין) ואנטוניו בלייקני. צילום: אלן שיבר

כריס ג’ונס "ביקש זמן מהפועל תל אביב לפני שישיב להצעת החוזה החדשה" שהוגשה לו, כך לפי דיווח באתר Encestando. על פי אותו פרסום, הכוכב האדום בלגרד מעוניינת לצרפו, אך ייתכן שישנן קבוצות נוספות שמתעניינות בגארד האמריקני.

בהמשך לפרסום ב"היום", הפועל אכן פתחה בשיחות עם ג’ונס בנוגע להארכת חוזהו במועדון. לאחר חודשים ארוכים שבהם לא התקיימו מגעים בין הצדדים, ואף כשהשחקן ניהל שיחות עם קבוצות יורוליג אחרות, ביניהן הכוכב האדום, חל שינוי בגישת המועדון בעקבות יכולתו הטובה בשבועות האחרונים.

בעקבות זאת, האדומים פתחו במשא ומתן עם השחקן והעבירו לנציגיו מסר ברור על רצונם להאריך את ההתקשרות. ג’ונס בלט גם בניצחון בדרבי התל אביבי, שהבטיח לקבוצה מקום בפלייאוף היורוליג, עם דאבל-דאבל של 13 נקודות, 7 ריבאונדים ו-11 אסיסטים.

כריס ג'ונס וטאי אודיאסה, צילום: אלן שיבר

הגארד בן ה-32 (1.88 מ’) חתם בקיץ שעבר על חוזה לעונה אחת, ומעמיד העונה ממוצעים של 9.5 נקודות, 1.9 ריבאונדים ו-4.1 אסיסטים ביורוליג, תוך שהוא משמש כרכז מחליף.

ג’ונס החל את דרכו באירופה בליגה המונגולית, המשיך לשווייץ ולליגה הבלגית-הולנדית, כאשר עונת הפריצה שלו הייתה בבורסאספור בעונת 2019/20. לאחר מכן עבר למכבי תל אביב, ובהמשך שיחק בוילרבאן הצרפתית, שם הפך לרכז מוביל ורשם קפיצה משמעותית. לאחר זכייה באליפות בצרפת, עבר לוולנסיה הספרדית, במדיה שיחק שלוש עונות, עד שעבר בקיץ האחרון להפועל תל אביב.

כפי שנחשף ב"היום", הפועל ת"א הבטיחה את עתידם של איש וויינרייט וטאי אודיאסה בקבוצה, כאשר השניים סיכמו על חוזים חדשים בשבועות האחרונים.

שחקני הפועל תל אביב מימין לשמאל: אנטוניו בלייקני, כריס ג'ונס, תומר גינת, בר טימור, טאי אודיאסה, טיילר אניס, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר