"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוכב אחד מעל כולם: מכבי תל אביב חזרה לליגת העל עם ניצחון

הצהובים חידשו את הפעילות עם 83:94 על מכבי ראשון לציון - וחיברו ניצחון 12 ברציפות בזירה המקומית • ג'ף דאוטין ג'וניור להט עם 22 נקודות, אושיי בריסט הוסיף 20 • הקבוצה של עודד קטש עלתה למאזן 1:17 ופתחה פער מהפועל ת"א

,עודכן
0השמעה
שחקני מכבי תל אביב חוגגים. צילום: עודד קרני

מכבי תל אביב חידשה הערב (חמישי) את הפעילות בליגת העל עם ניצחון 83:94 מול מכבי ראשון לציון. בכך, הצהובים חיברו ניצחון 12 ברציפות בזירה המקומית, עלו למאזן 1:17 וניצלו את ההפסד של הפועל ת"א מוקדם יותר כדי לפתוח פער במאבק על המקום הראשון בסיום העונה הסדירה.

לעודד קטש היה גיבור אחד מעל כולם והוא ג'ף דאוטין ג'וניור, שקלע את כל 14 הנקודות הראשונות של הצהובים, סיים עם 22 נקודות בסך הכול וצלף 6/10 מחוץ לקשת. הגארד נעזר במשחק טוב של אושיי בריסט שתרם 20 נקודותויחד הם הובילו את מכבי לניצחון חשוב עם החזרה מפגרת המלחמה הכפויה.

קלעו למכבי ראשון לציון:קוויי גרנט 26 נקודות ו-5 ריבאונדים, אמין סטיבנס 22 נקודות, ג'וש פרוינד (5 ריבאונדים) וגולן גוט 11 נקודות, מרכוס וויליאמס 9 נקודות, נייג'ל פירסון 4 נקודות.

קלעו למכבי תל אביב:ג'ף דאוטין ג'וניור 22 נקודות ו-6 ריבאונדים, אושיי בריסט 20 נקודות ו-6 ריבאונדים, רומן סורקין 13 נקודות, תמיר בלאט 11 נקודות ו-6 אסיסטים, זאק הנקינס 9 נקודות ו-5 ריבאונדים, ג'ון דיברתולומאו 8 נקודות, ג'ימי קלארק 7 נקודות, 5 אסיסטים ו-5 איבודים, מרסיו סנטוס 4 נקודות, 6 ריבאונדים ו-5 איבודים.

רומן סורקין מול בן אייזנהרט,צילום: עודד קרני
עודד קטש,צילום: עודד קרני
המחאה של אוהדי מכבי תל אביב נגד דני פדרמן,צילום: עודד קרני
ג'ף דאוטין ג'וניור מול נייג'ל פירסון,צילום: עודד קרני
עודד קטש,צילום: עודד קרני
ג'ימי קלארק חוגג,צילום: עודד קרני
זאק הנקינס וג'ף דאוטין ג'וניור חוגגים,צילום: עודד קרני
ג'ף דאוטין ג'וניור חוגג,צילום: עודד קרני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
תמיר בלאט, ג'ימי קלארק ואושיי בריסט חוגגים,צילום: עודד קרני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר