הפועל תל אביב ידעה שיתרון הביתיות בפלייאוף היורוליג תלוי בה. ניצחון על מונאקו, שנמצאת כבר תקופה ארוכה בסגל חסר במיוחד, והיא תהיה רביעית ותפגוש את פנרבחצ'ה. הערב (שישי), היא לא הצליחה לעמוד במשימה והובסה 105:85 בצרפת, מה שהוביל אותה למקום השישי ולמפגש עם ריאל מדריד בשלב הפלייאוף.
קלעו למונאקו: בלוסומגיים 30, ג'יימס 20, שטראזל (9 אס'), דיאלו ות'ייס 11 כל אחד, אוקובו ובגארין 8 כ"א, הייז 6
קלעו להפועל ת"א: ג'ונס (10 אס') 17, אוטורו (11 ריב') 14, מלקולם 13, בראיינט 11, בלייקני 10, מדר 5, מיציץ' ורנדולף 4 כ"א, אדוארדס 3, ויינרייט ואודיאסי 2 כ"א
כבר מהפתיחה זהות המנצחת הייתה ברורה. ההתקפה של מונאקו עבדה כמו מכונה מול האורחת, שנעלמה לחלוטין בשני צידי המגרש במהלך המחצית הראשונה. אחרי ההפסקה דימיטריס איטודיס טען שהקבוצה צריכה להופיע כדי להפוך את המשחק, אבל גם ברבע השלישי ההפרש הגיע ל-27, ממנו לא הייתה דרך חזרה.
הפועל עוד ניסתה לצמצם את ההפרש, אבל זה לא היה היום שלה באף צד. השלשות של כריס ג'ונס היו היחידות שהשאירו את הקבוצה מעל המים, אבל ג'רון בלוסומגיים ומייק ג'יימס סיפקו הופעות אדירות בדרך לשיפור מצבן בפלייאין. לראשונה החודש, ים מדר עלה לשחק בגארבג' טיים וגם האנרגיות שלו לא הצליחו לשפר את המצב בדרך להפסד הגדול ביותר שלה בפלייאוף.
כעת הקבוצה תשוב לישראל ותשחק בליגת ווינר סל, לפני שתצא לספרד לסדרת הפלייאוף שתחל ב-28.4. מונאקו, מנגד, תיאבק על המשך דרכה במפעל בידיעה שאי הגעה לפלייאוף שווה איבוד המקום לעונה הבאה, וגם תיאבק על המשך קיומה לאור הבעיות הכלכליות החמורות אצלה.


