"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הלו"ז המלא של משחקי הפועל תל אביב בפלייאוף היורוליג

הפועל תל אביב הפסידה למונאקו ולצד הניצחון של ז'לגיריס, קיבלה ביקור בספרד כבר בעוד שבוע וחצי לצמד משחקים קשה • משחקי 3-4 ייערכו בסופיה בשבוע הראשון של חודש מאי

,עודכן
0השמעה
דימיטריס איטודיס , EPA
דימיטריס איטודיס. צילום: EPA

הפועל תל אביב השלימה את העונה הסדירה ביורוליג עם השלמת המשימה של הבטחת הפלייאוף, אבל הובסה מול מונאקו ותיאלץ להמריא לספרד בעוד שבוע וחצי למפגש קשה מול ריאל מדריד.

כעת, היורוליג תתפנה לשבוע הפלייאין, בו ארבע קבוצות תיאבקנה על מקומות 7-8 שיבטיחו גם כן את העלייה לפלייאוף לצד שתי הסדרות שכבר נקבעו. לאחר מכן, משחקי הפלייאוף יחלו, כאשר הפיינל פור ייערך ב-22 וב-24 במאי.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

הפלייאוף של היורוליג יחל ביום שלישי ה-28.4, אך המשחק הראשון של בין ריאל להפועל ייערך במדריד ב-29.4 ב-21:45 שעון ישראל. המשחק השני ייערך יומיים לאחר מכן, בשישי בערב (1.5) באותה השעה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

משחקי הבית של האדומים, שיתקיימו בסופיה בעקבות המצב הביטחוני, יתקיימו בשבוע שלאחר מכן. המשחק השלישי ייערך ב-5/6 במאי והרביעי, במידת הצורך, יתקיים ב-7/8.5. בכל מקרה, אם הסדרה תלך למשחק חמישי, הוא צפוי להתקיים ב-13.5 בספרד.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר