"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
קבוצת היורוליג שסימנה את שחקן הפועל תל אביב
הזר שמנהל מגעים עם האדומים על הארכת חוזה מבוקש אצל פרטיזן בלגרד • אם ישאר בישראל יגדיל את שכרו
איש ווינרייט וטאי אודיאסה. צילום: אלן שיבר

קבוצת היורוליג שסימנה את שחקן הפועל תל אביב

הזר שמנהל מגעים עם האדומים על הארכת חוזה מבוקש אצל פרטיזן בלגרד • אם ישאר בישראל יגדיל את שכרו

תומר גבעתישליח "היום" לסרביה
,עודכן
0השמעה
[object Object]

פרטיזן בלגרד, שתסיים השבוע עונת יורוליג מאכזבת מבחינתה וללא מקום בפלייאוף המפעל, הולכת לקראת קיץ של בנייה מחדש. כחלק מהרצון לחיזוק הסגל, סימנה כמועמד לעמדות הפנים את סנטר הפועל תל אביב, טאי אודיאסה, כך נודע ל"היום".

הפועל תל אביב פתחה בשבועות האחרוניםבמשא ומתן עם הסנטר על הארכת חוזהו במועדון, אולם במקביל קיימת תחרות על שירותיו מצד מועדון הפאר הסרבי, המעוניין לצרף את שחקן הפנים בחוזה ארוך טווח. שחקן הפנחם (30, 2.06) חתם בקיץ 2025 במועדון בחוזה לשנתיים, כאשר העונה השנייה היא אופציה ולא שנה מובטחת.

שני הצדדים מעוניינים להמשיך את ההתקשרות ומקיימים שיחות על חוזה חדש ומשודרג לשנתיים נוספות. הסנטר, שהצטרף למועדון על תקן הסנטר הרביעי של הקבוצה, פילס וחצב את דרכו במעלה ההיררכיה, ובשבועות האחרונים הפך בפועל לסנטר המחליף של האדומים אחרי דן אוטורו ועל חשבונו של ג׳ונתן מוטלי.

טאי אודיאסה ובר טימור,צילום: אלן שיבר

בליגה הישראלית רושם אודיאסי עונה נפלאה ונחשב לאחד הסנטרים היעילים , עם ממוצעים מרשימים של 14 נקודות, 3.9 כדורים חוזרים ומדד 16.3 ב-21 דקות לערב. חוזהו המקורי של הסנטר, שנחתם בקיץ שעבר לאחר שהצטרף למועדון מבשאקשהיר הטורקית, הוערך ב-750 אלף דולר לעונה הראשונה ו-800 אלף לעונה השנייה.

אם יבשילו השיחות עם האדומים, הסנטר שמייצג גם את נבחרת פורטו ריקו יחתום לחוזה חדש ומשודרג לשנתיים. לפני שהגיע לטורקיה שיחק אודיאסה בין היתר בטנריפה, לאבריו, גטינגן, אולדנבורג, ברשיה, פרומיטיי ופירטאס דה קואברדילאס הפורטו ריקנית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טאי אודיאסה חוגג עם הספסל של הפועל תל אביב,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו