פרטיזן בלגרד, שתסיים השבוע עונת יורוליג מאכזבת מבחינתה וללא מקום בפלייאוף המפעל, הולכת לקראת קיץ של בנייה מחדש. כחלק מהרצון לחיזוק הסגל, סימנה כמועמד לעמדות הפנים את סנטר הפועל תל אביב, טאי אודיאסה, כך נודע ל"היום".
הפועל תל אביב פתחה בשבועות האחרונים במשא ומתן עם הסנטר על הארכת חוזהו במועדון, אולם במקביל קיימת תחרות על שירותיו מצד מועדון הפאר הסרבי, המעוניין לצרף את שחקן הפנים בחוזה ארוך טווח. שחקן הפנחם (30, 2.06) חתם בקיץ 2025 במועדון בחוזה לשנתיים, כאשר העונה השנייה היא אופציה ולא שנה מובטחת.
שני הצדדים מעוניינים להמשיך את ההתקשרות ומקיימים שיחות על חוזה חדש ומשודרג לשנתיים נוספות. הסנטר, שהצטרף למועדון על תקן הסנטר הרביעי של הקבוצה, פילס וחצב את דרכו במעלה ההיררכיה, ובשבועות האחרונים הפך בפועל לסנטר המחליף של האדומים אחרי דן אוטורו ועל חשבונו של ג׳ונתן מוטלי.
בליגה הישראלית רושם אודיאסי עונה נפלאה ונחשב לאחד הסנטרים היעילים , עם ממוצעים מרשימים של 14 נקודות, 3.9 כדורים חוזרים ומדד 16.3 ב-21 דקות לערב. חוזהו המקורי של הסנטר, שנחתם בקיץ שעבר לאחר שהצטרף למועדון מבשאקשהיר הטורקית, הוערך ב-750 אלף דולר לעונה הראשונה ו-800 אלף לעונה השנייה.
אם יבשילו השיחות עם האדומים, הסנטר שמייצג גם את נבחרת פורטו ריקו יחתום לחוזה חדש ומשודרג לשנתיים. לפני שהגיע לטורקיה שיחק אודיאסה בין היתר בטנריפה, לאבריו, גטינגן, אולדנבורג, ברשיה, פרומיטיי ופירטאס דה קואברדילאס הפורטו ריקנית.

