"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בלתי צפוי: מועד החזרה החדש של כוכב מכבי תל אביב למגרשים
הצהובים קיוו לראות את איפה לונדברג משחק כבר בדרבי היורוליג, אבל תוצאות הבדיקות האחרונות שינו את התוכניות • נכון לעכשיו הוא לא ישוב לפני סוף החודש, ועלול להחמיץ את שארית עונת היורוליג
מרסיו סנטוס, תמיר בלאט ואיפה לונדברג. סימני שאלה. צילום: מאור אלקסלסי

בלתי צפוי: מועד החזרה החדש של כוכב מכבי תל אביב למגרשים

הצהובים קיוו לראות את איפה לונדברג משחק כבר בדרבי היורוליג, אבל תוצאות הבדיקות האחרונות שינו את התוכניות • נכון לעכשיו הוא לא ישוב לפני סוף החודש, ועלול להחמיץ את שארית עונת היורוליג

,עודכן
0השמעה
[object Object]

מכבי תל אביב ספגה אמש (שלישי) הפסד כואב לבאסקוניהשפגע בסיכוי הקבוצה במאבק על כניסה לפלייאין היורוליג, אולם גם מחוץ לפרקט קיבלו הצהובים בשורות מאכזבות, לאחר שתוצאות עדכניות של בדיקות הצביעו על עיכוב לא מתוכנן בחזרתו למגרשים של כוכב הקבוצה איפה לונדברג, כך נודע ל"היום".

הגארד הדני היה קרוב לחזרה למגרשים, ואף תוכנן לעשות זאת בדרבי היורוליג, אולם כעת התברר כי לא רק שיחמיץ את המשחק מול הפועל תל אביב בעוד ארבעה ימים, היעדרותו תתארך בשבועיים נוספים והוא עלול להחמיץ את שארית עונת היורוליג.

לונדברג נפצע כבר לפני כחודשיים, עת אובחן עם קרע בגיד אכילס. עד כה העונה הגארד בן ה-31 רשם ממוצעים של 11.5 נקודות, 3.8 אסיסטים ו-2.1 ריבאונדים למשחק, וחסרונו בהחלט מורגש במשחקיה של מכבי תל אביב.

איפה לונדברג. המספרים שלו חסרים למכבי תל אביב,צילום: מאור אלקסלסי

המשא ומתן תקוע

כפי שפורסם ב"היום", מחוץ למגרש ומאחורי הקלעים,המשא ומתן של מכבי תל אביבמול איפה לונדברג על הארכת חוזה, שנפתח כבר לפני מספר חודשים, נעצר בשבועות האחרונים. על פי גורמים, השחקן קיבל החלטה להפסיק את השיחות בשל חוסר הוודאות סביב זהות המאמן בקבוצה בעונה הבאה.

לונדברג אף העביר מסר לנציגי המועדון כי הוא עשוי להמתין עם החלטתו עד הקיץ. הוא חתם בשורות הצהובים בנובמבר 2025, לאחר מספר שנים שבהן דיברו הצדדים בכל קיץ אך לא הגיעו להבנות, ומאז חזר והביע רצון להמשיך את הקריירה שלו במדי הצהובים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

KIROLEROS

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו