"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
המועד נקבע: ליגת העל תחודש בישראל - עם שינוי גדול | פרסום ראשון
המשחקים יחודשו ב-18.4 והקבוצות ישחקו פעמיים בשבוע • שלב הפלייאין יבוטל וסדרת רבע הגמר תקוצר לשלושה משחקים • וגם: האולמות שיפסלו וסוגיית הזרים
ים מדר וקאדין קרינגטון. צילום: אלן שיבר

המועד נקבע: ליגת העל תחודש בישראל - עם שינוי גדול | פרסום ראשון

המשחקים יחודשו ב-18.4 והקבוצות ישחקו פעמיים בשבוע • שלב הפלייאין יבוטל וסדרת רבע הגמר תקוצר לשלושה משחקים • וגם: האולמות שיפסלו וסוגיית הזרים

,עודכן
0השמעה
[object Object]

ליגת העל בכדורסלתחזור למגרשים בישראל ב-18.4, כפי שנקבע לאחר הצבעות הקבוצות, במקום לקיים את המשחקים בבועה בחוץ לארץ, כך נודע ל"היום".

במנהלת הליגה עובדים בימים אלה על תוכנית משחקים חדשה אותה צפויים להציג מחר (שני) לקבוצות. הקבוצות ישחקו שני משחקים בשבוע על מנת לסיים את כל משחקי העונה הסדירה. שלב הפלייאין יבוטל בשל המצב ולוח הזמנים הקצר, וסדרת רבע גמר הפלייאוף תקוצר ותשונה לפורמט הטוב משלושה משחקים.

סדרות חצי גמר וגמר הפלייאוף יישארו כרגיל בשיטת הטוב מחמישה משחקים. בשלב הפלייאוף יעלה קצב המשחקים, והקבוצות ישחקו כל 48 שעות.

תמיר בלאט ויובל זוסמן,צילום: אלן שיבר

זרים רבים חוששים לחזור

ההחלטה להשיב את המשחקים לישראל התקבלה ברוב קולות, אך גורמים בקבוצות מודים כי הקבוצות צפויות להיראות שונות בהרבה מתצורתן ערב המלחמה, כשמספר רב של שחקנים זרים, כולל בכירים, חוששים לשוב לישראל.

המשחקים צפויים להתחדש מתוך הבנה כי בשלב הראשון הסגלים לא יהיו מלאים. האולמות בכפר בלום וקריית אתא יפסלו בשל המצב הביטחוני בצפון.

האולם בכפר בלום,צילום: מאור אלקסלסי

מנפורד עזב, היידגר מתלבט

עד כה, הזר המשמעותי ביותר שעזב את ישראל הוא אקסבייר מנפורד שהחליט להיפרד מהפועל חולון וצפוי לחתום באוניקס קאזאן כפי שפורסם לראשונה ב"היום".

עוד שחקן משמעותי שעשוילהיפרד מבני הרצליה הוא המתאזרח הבולט מקס היידגר, שמחזיק בהצעה מסן פבלו בורגוס הספרדית ושוקל את עתידו - על רקע המצב הביטחוני וחזרת הליגה הצפויה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מקס היידגר ויובל זוסמן,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו