"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

החובה של מכבי תל אביב בדרך לפלייאין היורוליג

הניצחון על וילרבאן שמר על סיכוי קטן למקום בעשיריה הראשונה • על פי המסתמן, מותר לצהובים להפסיד רק פעם אחת בשבעת המשחקים שנותרו עד לסיום העונה הסדירה

,עודכן
0השמעה
ג'ימי קלארק מול וילרבאן. ניצחון של תקווה. צילום: Marie Bassery

עד למחצית השנייה מול וילרבאן, שום דבר לא הצביע על כך שמכבי תל אביב בכיוון לניצחון על הקבוצה הכי חלשה ביורוליג. התעוררות בזמן, בניצוח הישראלים, רומן סורקין ותמיר בלאט,סידרה מהפך וניצחון 85:89, שמשאיר תקווה להמשך העונה הסדירה.

כשיש להם ביד משחק חסר,הדרבי "הביתי" בבלגרדמול הפועל תל אביב, לצהובים מחכה משימה לא פשוטה אבל מעשית כדי להיכנס לפלייאין. לא מעט תרחישים צפויים בדרך, אך למרות הכל הקבוצה של עודד קטש תלויה בעיקר בעצמה.

KIROLEROS

על פי המסתמן, בשבעת המשחקים שנותרו למכבי עד לסיום העונה, אסור לה להפסיד יותר מאשר פעם אחת בלבד. היריבות שנותרו לה, מעבר להפועל, הן כאלה שבחלט אפשר לנצח, גם במשחקי חוץ.

הצהובים יארחו עד סיום העונה הסדירה את פנרבחצ'ה, דובאי, כאמור את הדרבי ואת בולוניה. הם יתארחו אצל אנאדולו אפס שלא יכולה לשחק מולה בטורקיה בשל המצב בין המדינות, באסקוניה ופריז. אלו יהיו שלושה משחקי חוץ ברצף.

נכון לעכשיו יש שוויון מוחלט במאזנים של חמש הקבוצות שנמצאות במקומות 6 עד 10. לז'לגיריס קובנה, לכוכב האדום בלגרד, למונאקו, לברצלונה ולפנאתינייקוס מאזן חיובי של 14:18, משמע פער של ארבעה ניצחונות על מכבי תל אביב, שכאמור צריכה להיות על סף המושלמת כדי למחוק אותו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
לוני ווקר נשמר על ידי דייויד לייטי מוולירבאן,צילום: Marie Bassery
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר