"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כולל 3 זרים: השחקנים שצפויים לעזוב את הפועל ירושלים

אחרי ההדחה מהיורוקאפ: הקבוצה צפויה להיפרד בקיץ מאחד משחקני הרכש המשמעותיים • וגם: מי מסיים חוזה, ומי אמורים להמשיך בכל מקרה

,עודכן
0השמעה
שחקני הפועל ירושלים על הספסל. צילום: מיכל בן גיגי, הפועל מידטאון ירושלים

ההדחה הכואבת ברבע גמר היורוקאפ אחריה-91:90 מול טורק טלקוםלא רק סיימה להפועל ירושלים את העונה האירופית - אלא גם סימנה את פתיחת עונת השינויים.

בקיץ הקרוב, האדומים מהבירה צפויים לעבור מתיחת פנים משמעותית, כשבמוקד נמצאים לא מעט שחקנים שלא אמורים להמשיך, למרות שחלקם עדיין מחזיקים בחוזה.

בראש הרשימה נמצא אנתוני לאמב, שהגיע כרכש נוצץ אך אכזב ולא צפוי להישאר, למרות חוזה לעונה נוספת. לצדו, גם דימטרו סקפיצנב, שמחזיק באופציה לעונה הבאה, צפוי להפוך לשחקן חופשי ולעזוב, בעוד ג׳וזיאה-ג׳ורדן ג׳יימס, שגם אצלו קיימת אופציה, לא בתוכניות להמשך.

אנתוני לאמב,צילום: לירון מולדובן

ג'סטין סמית ימשיך?

אליהם מצטרפים שחקנים שמסיימים חוזה וכרגע עתידם לא ברור, כשג׳סטין סמית׳ מסיים חוזה אחרי שנתיים וגם קסיוס ווינסטון יהפוך לשחקן חופשי. המקרה המורכב ביותר הוא של קאדין קרינגטון, אחד מעמודי התווך בשנים האחרונות, שמסיים חוזה כאשר בין הצדדים מתנהלים מגעים ממושכים להארכה שטרם הבשילו.

מנגד, בירושלים כן שומרים על שלד ישראלי וגרעין מרכזי לעונה הבאה. ג׳ארד הארפר, הכוכב הגדול, ממשיך לעונה נוספת, כמו גם יובל זוסמן הקפטן, רועי הובר, נמרוד לוי וגבי צ׳אצ׳אשווילי. גם אוסטין וויילי ויותם חנוכי צפויים להישאר, בעוד ההחלטה לגבי אייזאה מובלי תלויות במימוש האופציה ההדדית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אייזיאה מובלי,צילום: לירון מולדובן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר