"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפרגון המפתיע של אלייז'ה בראיינט לשחקן מכבי תל אביב: "מכבד אותו"

כוכב הפועל תל אביב בחר את חמישיית השחקנים שהכי משפיעים על המשחק ביורוליג ללא הצורך בכדור והכניס את הפורוורד המתאזרח: "החזיר אותם לבד למשחק מול פנרבחצ'ה עם שלוש עבירות תוקף"

,עודכן
0השמעה
אלייז'ה בראיינט. צילום: אלן שיבר

אלייז'ה בראיינט הוא אחד השחקנים היותר פעילים ברשתות החברתיות, שם החל עוד בתקופתו באנאדולו לנתח משחקים ביוטיוב ולשתף את מחשבותיו על הכדורסל, על המשחק שלו ועל היורוליג בפרט. בזמן שהקבוצה חזרה לסופיה, הוא מצא את הזמן לעשות סרטון חדש - וגם לפרגן לשחקןמכבי תל אביב.

היום (רביעי) הוא בחר חמישה שחקנים שעבורו משפיעים על ניצחונות גם בלי הצורך לגעת בכדור ברחבי היורוליג, והכליל בפנים את הפורוורד הצהובוויל ריימן. "אם ראיתם את המשחק של מכבי בחוץ מול פנרבחצ'ה, הוא החזיר אותם לבד למשחק עם שלוש עבירות תוקף. גם למרות שמכבי היא יריבה שלנו, אני מכבד שחקנים שיכולים להשפיע על המשחק מבלי לגעת בכדור".

וויל ריימן,צילום: אלן שיבר

בנוסף לריימן, בראיינט בחר את ניקולו מלי מפנר ("שיחקתי נגדו הרבה, עושה דברים שלא נכנסים בסטטיסטיקה"), פנאיוטיס קלאיצאקיס מפנאתינייקוס ("כשהייתי במכבי הוא נכנס למשחק ושמר בצורה מעולה"), איסאק בונגה מפרטיזן בלגרד ("עושה את הדברים הקטנים") ויאקובה אאואטרה מפריז באסקטבול ("משחק קשה לאורך כל הזמן, מסתער על הטבעת").

לדבריו, "אוהדי יורוליג לא מכירים את השחקנים האלו כי הם לא ממלאים את השורות הסטטיסטיות, אבל הם משפיעים על ניצחונות לא על ידי קבלת החלטות". מחר (חמישי) הוא יפגוש את וירטוס בולוניה בבירת בולגריה וינסה לקרב את הפועל ת"א למקום השני בטבלה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר