"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אוהדי הפועל תל אביב יחזרו ליציעים? ההצעה הדרמטית של עופר ינאי

הבעלים פנה לקהל בסקר: האם להחזיר את משחקי הליגה בעונה הבאה לאולם קבוצת שלמה? • במכתב מפורט הוא ציין: "עמדת ארגון האוהדים שוללת גם פתרון זה ודורשת משחקי יורוליג בארנה בירושלים" • בנוסף הצהיר: "אמנע מלהתראיין בתקשורת"

,עודכן
0השמעה
עופר ינאי. צילום: אלן שיבר

על רקע המשבר המקצועי בתקופה האחרונה ובעקבות הקרע הגדול מול האוהדים, בעליהפועל תל אביב, עופר ינאי, פרסם הערב (חמישי) מכתב ובו הצעה: החזרת משחקי הליגה בעונה הבאה להיכל קבוצת שלמה, בתקווה שהדבריגרום לקהל להתאחד סביב הקבוצהולחזור למלא את האולמות במשחקים.

ינאי כתב: "אוהדות ואוהדים יקרים, אין זה סוד שבשבועות האחרונים נוצר פער בין המועדון לבין חלקים גדולים מהקהל. זהו מצב שאינו נכון להפועל ת"א ואינו משקף את העוצמה האמיתית של הקהילה האדומה. הפועל, לפני הכול, היא אנשים. לב. מחויבות. זהות משותפת. חזון. האחריות של כולנו (בעלים, הנהלה, שחקנים ואוהדים) היא לשמור על המועדון מאוחד ולהצעיד אותו קדימה.

"אני גאה מאוד בהישגים שלנו בשנתיים האחרונות. ההשקעה העצומה, השינוי הניהולי והדרך המקצועית הובילו אותנו להישגים חסרי תקדים ולתואר היסטורי. לצד ההישגים, נוצר פער מכאיב בין החלום לבין המציאות. רבים מכם בחרו שלא להגיע למשחקים. הסיטואציה הזו מסבה לי כאב עצום. כמוביל המערכת, האחריות היא קודם כל עליי.

אוהדי הפועל תל אביב. ממעטים להגיע למגרשים,צילום: אלן שיבר

"אני אוהב מאוד את קהילת אוהדי הפועל ת"א, ומוכן לעשות הרבה כדי לאחד את הקהילה מחדש סביב המועדון. כי בלי חיבור אמיתי בינינו - אין הפועל. במטרה להמשיך לבנות קדימה ולתקן את הדרוש תיקון, החלטנו לפנות אליכם בסקר קצר ובשקיפות מלאה, ולשאול האם נכון לדעתכם לחזור ולשחק את משחקי הליגה בעונה הבאה באולם הדרייב אין.

"אציין כיעמדת ארגון האוהדיםכפי שנמסרה לי שוללת גם פתרון זה ודורשת משחקי יורוליג בארנה בירושלים. עמדה זו נשארת בעינה גם אם האולם החדש יחל להיבנות. הם מוזמנים בהזדמנות זו לעדכן אותנו ככל שחל שינוי בעמדתם.

"ביחס לדעתי שלי בנושא, לתפיסתי הפועל צריכה לשחק באולם הגדול והטוב ביותר עבורה וכזה שיאפשר לקהילת האוהדים לגדול. לו הדבר היה תלוי בי בלבד הרי שההחלטה הנכונה הייתה לשחק במנורה בשנים הקרובות לצד קידום פרויקט האולם החדש שיקום במקום הדרייב אין הנוכחי למרות שלוחות הזמנים שם מאכזבים גם אותי.

שחקני הפועל ת"א בהיכל מנורה,צילום: אלן שיבר

"יותר מכך העובדה שיש בינינו המעדיפים להעניק אולם עירוני כ'מתנה' ליריבה העירונית שלנו הוא חוסר הבנה של מהו יתרון תחרותי וכיצד מנצחים. עם זאת, ככל שהציבור הרחב יחליט אחרת אכבד זאת. אנחנו נפנה בסקר לארבע קבוצות - מנויי דרייב אין, מנויים קיימים, מנויי שנה שעברה ובעלי היסטוריית רכישה ונפרסם את התוצאות.

"במקביל, מתוך רצון אישי שלי ולאחר התייעצות עם שותפיי והנהלת הקבוצה החלטתי, בשלב זה, להקפיא את השיח הישיר והשוטף עם אוהדים, לצמצם את השיח הפומבי ולהימנע מלהתראיין לתקשורת. כעת נדרשת עבודה פנימית. פחות דיבורים ויותר מעשים. תמיד אבוא לשיר לך, שלכם, עופר".

המעבר מהדרייב אין להיכל מנורה מבטחים, אולמה המיתולוגי של מכבי ת"א, גרם לקרע גדול בהפועל. האוהדים מחרימים העונה את המשחקים, היציעים ריקים אפילו במשחקים הגדולים ביורוליג, וינאי הבין שהמצב חייב שינוי. האם ההצעה שלו תגשר על הפערים? עכשיו הזמן לראות מה דעת הקהל.

עופר ינאי,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר