"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בסרביה מצאו אשם בפציעה של שחקן מכבי תל אביב: "הכל בגללו"
טי ג'יי ליף ינותח בכתף אחרי מאבק על כדור עם ברונו פרננדו מפרטיזן בלגרד: "הכל בגלל הסנטר החזק מאנגולה, הוא אשם בזה"
טי ג'יי ליף. צילום: אלן שיבר

בסרביה מצאו אשם בפציעה של שחקן מכבי תל אביב: "הכל בגללו"

טי ג'יי ליף ינותח בכתף אחרי מאבק על כדור עם ברונו פרננדו מפרטיזן בלגרד: "הכל בגלל הסנטר החזק מאנגולה, הוא אשם בזה"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

טי ג’יי ליף, הכוכב של מכבי תל אביב והבחירה ה-18 בדראפט ה-NBA לשעבר, נפצע בכתף במהלך המשחק מול פרטיזן בלגרד, ארבע דקות לפני הסיום. הפגיעה אירעה במאבק מתחת לסלים עם סנטר אנגולי, ברונו פרננדו.

בתקשורת הסרבית מצאו מייד את האשם: "הכל בגלל הסנטר החזק מאנגולה, הוא אשם בזה", כתבו ב"ספורטיסימו". ב"מרידיאן" נכתב: "כולם שמחו בתל אביב כשג’ימי קלארק קלע את הסל המנצח. אחרי האופוריה בצהוב הגיע בשורה קשה".

המחווה של מכבי תל אביב לפרטיזן בלגרד // מכבי Rapyd תל אביב

ליף, אחד השחקנים המרכזיים העונה בסגל של עודד קטש, ייאלץ לעבור ניתוח בכתפו והוא צפוי להיעדר לכמה חודשים, כך הודיעה היום (שני) הקבוצה. "טי ג'יי ליף, שסובל מפריקה בכתף שמאל, יעבור ניתוח ולאחריו יחל בתהליך שיקום. השחקן צפוי להיעדר מהמגרשים כמה חודשים", נכתב בהודעה הרשמית.

זו תהיה הפציעה הכי משמעותית אצל הצהובים העונה, אפילו יותר מזו של לוני ווקר שצפוי לשוב למגרשים בשבוע הקרוב אחרי היעדרות של יותר מחודש ימים.

ברונו פרנדדו מול מרסיו סנטוס,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו