"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בגלל מכבי והפועל תל אביב: ההחלטה של נבחרת ישראל
עקב הסמיכות בין משחקי התל אביביות ביורוליג למשחק הראשון מול קפריסין, באיגוד הכדורסל מתכננים סגל רחב במיוחד • נועם יעקב וניב משגב צפויים לקבל זימון, גם טי ג'יי ליף עשוי לערוך בכורה במשחק השני
טי ג'יי ליף. צילום: אלן שיבר

בגלל מכבי והפועל תל אביב: ההחלטה של נבחרת ישראל

עקב הסמיכות בין משחקי התל אביביות ביורוליג למשחק הראשון מול קפריסין, באיגוד הכדורסל מתכננים סגל רחב במיוחד • נועם יעקב וניב משגב צפויים לקבל זימון, גם טי ג'יי ליף עשוי לערוך בכורה במשחק השני

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בעוד חודש תצא נבחרת ישראל לצמד משחקים בקפריסין מול הנבחרת המקומית במסגרת חלון הנבחרות השני של השלב הראשון של מוקדמות מונדובאסקט 2027, כששתיהן נמצאות במאזן של 2:0 ויודעות כי המנצחת בצמד המפגשים הללו תעפיל לשלב המוקדמות האחרון ביחד עם קרואטיה וגרמניה.

בשל העובדה כי המשחק הראשון של חלון פברואר צפוי להיערך יום לאחר מחזור היורוליג בו ישתתפו שחקני מכבי תל אביב והפועל תל אביב, איגוד הכדורסל ונבחרת ישראלים צפויים לזמן מספר רב של שחקנים שירכיבו סגל רחב. ככל הנראה הסגל למשחק הראשון לא יכלול את שחקני הצהובים ויהיה שונה מן מהסגל למשחק השני.

מי שצפויים לקבל זימון ולמלא את החסר, לפחות בעמדת הרכז, הם ניב משגב ונועם יעקב. שני הגארדים נמצאים בכושר נהדר בהפועל העמק ובאוסטנד ועשויים ללבוש את המדים הכחולים לבנים בחלון הקרוב. בנוסף אליהם, גם רז אדם קיבל זימון לנבחרת ישראל, לפי הודעתה של הפועל גליל עליון.

נועם יעקב, צילום: FIBA

מי שצפוי לערוך בכורה הוא טי ג'יי ליף, שאינו נחשב למתאזרח ופספס את החלון הקודם בשל פציעה. הוא הביע נכונות במהלך העונה לשחק בנבחרת ובחודש הבא תהיה לו הזדמנות ראשונה לעשות זאת, אולם ככל הנראה רק במשחק השני שיתקיים ב-1.3. בנוסף אליו, לפי ההערכות, גם תמיר בלאט, רומן סורקין וגור לביא צפויים לקבל זימון ממכבי ת"א, בעוד ים מדר, בר טימור, גיא פלטין, תומר גינת ואיתי שגב מהפועל תל אביב.

לפי ההערכות, הפועל ירושלים תשלח ארבעה נציגים - יובל זוסמן, קאדין קרינגטון, נמרוד לוי ורועי הובר, בעוד עידן זלמנסון ונתנאל ארצי ייצגו את הפועל חולון. הסגל הרחב של ישראל יתפרסם במהלך החודש הבא.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...