דימיטריס איטודיס מחפש פתרונות. צילום: אלן שיבר

"הפועל תל אביב בהלם אחרי קאמבק אגדי על חשבונה"

בתקשורת האירופית "חגגו" את ההפסד המביך של האדומים לפרטיזן בלגרד • "הקבוצה של דימיטריס איטודיס נכנסה להיסטוריה - מהצד הלא נכון", נכתב ב"ספורט קלוב" הסרבי • "חולשה לא נתפסת של האדומים מתל אביב"

ההפסד המביך של הפועל תל אביב אמש (שישי) לפרטיזן בלגרד, 104:101 לאחר ההארכה ולאחר שכבר הוליכה ביתרון של 27 נקודות, הפך ל"חגיגה" בתקשורת האירופית, שביקרה בחריפות את מוליכת טבלת היורוליג על יכולתה המזעזעת.

"הקבוצה של דימיטריס איטודיס נכנסה להיסטוריה - מהצד הלא נכון", נכתב ב"ספורט קלוב" הסרבי, שם הוסיפו: "משהו לא ברור עבר על הפועל תל אביב במחצית השנייה, פתאום היא הציגה יכולת חלשה ביותר ולא ידעה איך לעצור את זה".

וסיליה מיציץ'. נעלם כמו כולם במחצית השנייה, צילום: הפועל "IBI" תל אביב

ב"גאזטה" היווני הוסיפו: "הפועל תל אביב בהלם אחרי ההפסד לפרטיזן בבלגרד. אחרי קאמבק אגדי על חשבונה, אפשר לומר שלא כך אמורה להיראות הקבוצה הכי חזקה ביורוליג. ראינו חולשה לא נתפסת של האדומים מתל אביב".

עוד נכתב בגאזטה: "תחילה, במחצית השנייה, הפועל עוד עמדה בקצב, אבל משלב מסויים היכולת ההתקפית של הישראלים נעלמה, ואיתה ההפרש הגדול. הפועל תרצה לשכוח מהר את מה שעבר עליה, אבל המהפך במשחק הזה ירדוף אותה".

איש וויינרייט. התקפת הפועל תל אביב נעלמה, צילום: הפועל "IBI" תל אביב

ב"יורוהופס" הצטרפו לביקורת: "איך יכול להיות שהקבוצה השבורה של פרטיזן ריסקה כך את הפועל תל אביב. קשה לתאר את כל מה שראינו במשחק הזה. ועדיין, לפרטיזן מגיע כבוד גדול על הקאמבק השני בגודלו בתולדות היורוליג".

העיתונאי הטורקי, אלטין אריק, סיכם בעמוד הטורקי של היורוליג: "הפועל תל אביב היא קבוצת הבועה הכי גדולה ביורוליג. היא אמנם מוליכה את הטבלה אחרי שקנתה 8-9 שחקנים, אבל יש לה את התקציב הגבוה ביורוליג, כ-40 מיליון יורו, ותראו איך היא נראתה במשחק מול פרטיזן".

הפועל IBI ת"א

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...