"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מפתיע: שחקן מכבי תל אביב עובר לקבוצה חדשה
הסנטר קליף אומורי, שלא הצליח להתאקלם בקבוצה של עודד קטש, יצטרף לגלאטסראיי וכבר נמצא באיסטנבול • בשלוש הופעות ביורוליג הוא רשם 0.7 נקודות ו-1.7 ריבאונדים וכעת ישחק בליגת האלופות של פיב"א • הניגרי בן ה-24 סיים את הפרק הקצר בהיכל מנורה מבטחים
קליף אומורי ושחקני מכבי תל אביב. צילום: אלן שיבר

מפתיע: שחקן מכבי תל אביב עובר לקבוצה חדשה

הסנטר קליף אומורי, שלא הצליח להתאקלם בקבוצה של עודד קטש, יצטרף לגלאטסראיי וכבר נמצא באיסטנבול • בשלוש הופעות ביורוליג הוא רשם 0.7 נקודות ו-1.7 ריבאונדים וכעת ישחק בליגת האלופות של פיב"א • הניגרי בן ה-24 סיים את הפרק הקצר בהיכל מנורה מבטחים

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

קליף אומוריעזב את מכבי תל אביב ויעבור לגלאטסראיי. הסנטר הניגרי בן ה-24 הוחתם בקיץ לשנתיים, אך כעת סיים את דרכו במועדון והטורקים ייקחו על עצמם את מלוא החוזה, כשהשחקן כבר נחת באיסטנבול ויצטרף מיידית לקבוצה מליגת האלופות של פיב"א.

מלכתחילה ההחתמה של אומורי הייתה תמוהה מאוד, בהתחשב בכך שהוא הגיע היישר מליגת המכללות, שם בילה ארבע עונות במדי ראטגרס ואלבמה. מתחילת העונה הצוות המקצועי לא רצה אותו ונכפה עליהם לרשום אותו לליגת ווינר סל ו"לבזבז" מקום לרישום בהמשך העונה.

בחודשים האחרונים אומורי הוצע לכלל קבוצות הליגה, אולם אף אחת מהן לא רצתה להחתים אותו, כולל אליצור נתניה שניהלה מו"מ לגביו. למעשה, אומורי היהמחוץ לתוכניות של הצוות המקצועימתחילת העונה וכעת הוא סיים את דרכו ויעבור לשחק בשורות גלאטסראיי הטורקית.

קליף אומורי, צילום: עודד קרני

אומורי שותף בשלושה משחקים ביורוליג ושיחק בממוצע 5.4 דקות. הממוצעים שלו היו נמוכים עם 0.7 נקודות ו-1.7 ריבאונדים. בליגה הוא שותף בשני משחקים, שיחק 6.8 דקות ורשם 2.5 נקודות ו-3 ריבאונדים בממוצע. כאמור, מכבי היא הקבוצה המקצוענית הראשונה בקריירה שלו.

שחרורו של אומורי מגיע במקביל להחתמתו של זאק הנקינס מגרנאדה. הסנטר בן ה-29 ששיחק במכבי ראשון לציון והפועל ירושלים הצטרף לקבוצה ויעבה את הקו הקדמי של עודד קטש, לצד רומן סורקין, מרסיו סנטוס וטי ג'יי ליף. עדיין לא ברור מתי יערוך את הבכורה שלו על המגרש.

קליפורד אומורי (משמאל) עם שחקני מכבי תל אביב, צילום: ברני ארדוב
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...