אנוויל ולוצלבק הפולנית פנתה לננו גינזבורג, כך נודע ל"היום". המאמן הישראלי, ששב לשוק לאחר שפוטר מקוואסאקי ברייב ת'אנדרס מהליגה היפנית, ישקול את ההצעה ואם יסכים, ישוב לאירופה לראשונה מזה שנתיים.
גינזבורג עשה לעצמו שם באירופה כשאימן את נימברוק הצ'כית, אותה הוביל להישגים רבים בזירה המקומית והבינלאומית, והיה על הקווים עם נבחרת צ'כיה באליפות העולם ב-2019, אז סיימה במקום השישי, ובאולימפיאדת טוקיו, אז פגש את נבחרות ארצות הברית ואיראן בבית המוקדם.
אנוויל ולוצלבק נמצאת כעת במקום השמיני בליגה הפולנית במאזן 4:5 אחרי תשעה מחזורים. היא נמצאת אחרי הדחה מהיורופקאפ, המפעל המשני של פיב"א, שם סיימה את הבית המוקדם במקום השלישי במאזן 3:3. בקבוצה משחקים שני שחקנים שמוכרים לקהל הישראלי - איי ג'יי סלוטר, המתאזרח של נבחרת פולין, ואייזיאה מוסיוס, ששיחק בעירוני קריית אתא.
בראיון שערך לאחרונה ל"היום" עם אבי סגל, התייחס גינזבורג לעתידו: "עשיתי כבר הכל בכדורסל, נראה מה יהיה. אני לא יכול לחתום לך על שום דבר. נראה מה יהיו האפשרויות, אבל קודם כל - חופש".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
