זאק הנקינס. צילום: דני מרון

מכבי תל אביב במשא ומתן עם זאק הנקינס

הסנטר, שכיכב בהפועל ירושלים ובמכבי ראשון לציון בעבר, מועמד להצטרף לצהובים ולחזק את הסגל של עודד קטש • הוא עזב את ישראל לאחר מתקפת הטילים האיראנית הראשונה בעקבות לחצים מצד משפחתו

[object Object]

מכבי תל אביב במשא ומתן עם הסנטר האמריקני זאק הנקינס. שחקן הפנים מוכר היטב לאוהדי הכדורסל בישראל מתקופתו בהפועל ירושלים ומכבי ראשון לציון.

את העונה הנוכחית פתח הנקינס (29, 2.11) בשורות גראנדה הספרדית ובמדיה סיפק ממוצעים של 7.6 נקודות ו-6.6 כדורים חוזרים בממוצע למשחק. במהלך פגרת הנבחרות עשתה הקבוצה הספרדית שממוקמת במקום האחרון בטבלה בליגה המקומית לא מעט שינויים וצירפה שני שחקני פנים חדשים, דבר שהשפיע על מעמדו של הנקינס. אם יבשילו השיחות, אקס הפועל ירושלים צפוי להצטרף לצהובים בחוזה עד לסיום העונה.

זאק הנקינס, צילום: לירון מולדובן

מאז שעזב את הפועל ירושלים במהלך עונת 2023/24 ניסו מספר קבוצות ישראליות לצרף את הסנטר, אך בשל המצב הביטחוני ולחץ מצד משפחתו הוא סירב לחזור. כעת נראה שהסנטר צפוי לשוב לכדורסל הישראלי ולחזק את הסגל של עודד קטש.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הצהובים חיפשו בחודשיים האחרונים חיזוק ואף ניהלו מגעים עם הסנטר כריס סילבה אך הוא נמצא גם ברשימות של פנרבחצ׳ה ומנהל מגעים עם הקבוצה הטורקית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו