סיבוב פרסה מפתיע? מחאת הקהל החריגה והחזרת משחקי היורוליג לישראל, לצד חוסר הסכמות בין הגורמים השונים בהנהלת מכבי תל אביב, יוצרים מצב ביניים מוזר, שבו עודד קטש, שכבר ראה את הדרך החוצה מהמועדון, עשוי להמשיך בתפקידו כמאמן הקבוצה בתקופה הקרובה.
כזכור, בשל התוצאות והיכולת הרעה, כבר מספר שבועות בהנהלת המועדון שוקלים לסיים את ההתקשרות עם קטש, ובתחילת השבוע אף התקיימה ישיבה בנושא לאחר המשחק מול הפועל חולון. במהלכה הוחלט לדחות את ההחלטה.
מטה המאבק ׳נשארים במפה׳ מפגין נגד הנהלת מכבי תל אביב
לאחר ההפסד למילאנו נראה היה כי סיכוייו של קטש להמשיך בתפקיד נמוכים במיוחד, וההחלטה עשויה להתקבל בקרוב, בשל מתיחות בין גורמים בהנהלת המועדון למאמן הקבוצה.
כעת, בשל היעדר הסכמות, כמו גם העובדה שקטש מחזיק בחוזה במועדון עד לסיום העונה, ואם אכן יפוטר צפוי לדרוש ולקבל את מלוא שכרו עד לסיום העונה, שעומד על 300 אלף דולר על פי הערכות, הוא עשוי להמשיך בתפקידו.

