"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
חשיפת "ישראל היום"

אוהדי מכבי והפועל תל אביב - תתכוננו: משחקי היורוליג הראשונים בישראל

הכדורסל הישראלי קיבל בשורות אדירות לאחר שבעלי המניות במפעל הבכיר באירופה הצביעו פה אחד על השבת המשחקים לארץ • הראשונה שתשחק היא הפועל ירושלים שתארח את המבורג • וגם: מתי האדומים והצהובים ישחקו ומדוע הם לא יארחו בהתחלה בהיכל מנורה?

,עודכן
0השמעה
לוני ווקר עם הכדור. צילום: אלן שיבר

הכדורסל הישראלי והספורט הישראלי ככלל קיבלו הערב (חמישי) בשורות אדירות, כאשר הנהלת היורוליג ובעלי המניות במפעלהחליטו פה אחד על השבת המשחקיםשל מכבי והפועל תל אביב ביורוליג והפועל ירושלים ביורוקאפ לישראל.

זה אמנם עדיין מרגיש דמיוני - אבל זה קורה, והמשחק הראשון שייערך בישראל יתרחש כבר בעוד פחות משבועיים - כשהפועל ירושלים תארח את המבורג הגרמנית במסגרת המחזור העשירי של היורוקאפ. המפגש ייערך דווקא בחולון, בשלאירוע המוזיקה "נקסט 2025"שנערך באותם תאריכים ברחבי הארץ. המשחק הבא של הקבוצה מהבירה בישראל ייערך ב-30 לדצמבר, כשתארח את מנרסה הספרדית.

הפועל ירושלים - תהיה הראשונה שתשחק בארץ,צילום: דני מרון

ועכשיו נעבור ליורוליג. הפועל תל אביב הייתה אמורה לערוך את משחק היורוליג הראשון שלה אי פעם על אדמת ישראל בהיכל מנורה ב-16 לדצמבר מול הכוכב האדום בלגרד - אבל גם זה לא יקרה בגלל הפסטיבל שיתקיים באותם תאריכים ולא ניתן להזיזו.

לכן, האדומים יארחו את הסרבים בארנה שבירושלים - דבר שלא יימנע התרגשות אדירה. עוד לפני סוף החודש, ב-30 לדצמבר, דימיטריס איטודיס וחניכיו יארחו את ז'לגיריס קובנה, מהקבוצות החזקות במפעל, למשחק הראשון שייערך בהיכל מנורה שבתל אביב.

בצד הצהוב של העיר לעומת זאת, יארחו את וילרבאן הצרפתית כבר ב-11 בדצמבר, ולכן הם ישחקו בהיכל מנורה. למרות זאת, גם הם לא הצליחו להתחמק מ"איבוד הביתיות", כשאת המפגש השני בארץ מול ולנסיה ב-18 לדצמבר - הם יארחו בארנה שבירושלים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

משטרת ולנסיה מפנה בכוח מפגינים במשחק של הפועל תל אביב // השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר