דיווח: המסר שהפועל ירושלים העבירה לאולימפיאקוס בנוגע לג'ארד הארפר
העיתונאי מתאו אנדריאני טוען כי הקבוצה מהיורוקאפ הבהירה כי הכוכב שלה לא זמין: "מאוד רוצים לשמור עליו" • וגם: המועמד הנוסף שמככב באותה ליגה
Your browser doesn’t support HTML5 audio
הפועל ירושלים עדכנה אתאולימפיאקוס פיראוס שג'ארד הארפר לא זמין למעבר. לפי הדיווח של הכתב מתאו אנדריאני היום (שלישי) המועדון הישראלי נחוש להשאיר את הרכז שלו ואינו מתכוון להיכנס למו"מ בשלב זה.
הארפר, אחד השחקנים המרכזיים בסגל של ירושלים העונה, מעורר עניין באירופה, אך בקבוצה מסמנים באופן ברור: הוא נשאר.
הפציעה הטראגית של קינן אוואנס, שקרע את הגיד אכילסשתי דקות לתוך הבכורה שלו ביורוליג עםאולימפיאקוס, הכניסה את הקבוצה לתסבוכת גדולה. אחרי שחיפשה במהלך הקיץ האחרון רכז וניסתה לשים את ידה על שמות גדולים, כעת היא נמצאת שוב עם מחסור בעמדה הזו ובודקת אפשרויות לחיזוק.
עוד שם שעלה כמועמד מגיע גם כן מהיורוקאפ - מלקאי פלין, ששמו עלה גם בנוגע להגעה למכבי תל אביב. עם זאת, לשחקן אין סעיף שחרור ליורוליג ועלות שחרורו תעלה הרבה מאוד כסף שילך לבחשצ'היר. בכל מקרה, מי שעלול להיפגע במקרה כזה הוא אקסמכבי תל אביב,סייבן לי, שמתקשה מאוד בעמדת הרכז תחת יורגוס ברצוקאס.


