דיווח: קבוצת היורוליג הבכירה שמעוניינת בג'ארד הארפר

כוכב הפועל ירושלים וה-MVP של היורוקאפ מהעונה שעברה מעורר עניין במפעל הבכיר ביבשת • אולימפיאקוס, שמתוסכלת ממצב הרכזים אצלה, בודקת את האפשרות להביא אותו אליה לאור פציעתו של קינן אוואנס, כך מדווח מתיאו אנדריאני

ג'ארד הארפר. צילום: אלן שיבר

הפציעה הטראגית של קינן אוואנס, שקרע את הגיד אכילס שתי דקות לתוך הבכורה שלו ביורוליג עם אולימפיאקוס, הכניסה את הקבוצה לתסבוכת גדולה. אחרי שחיפשה במהלך הקיץ האחרון רכז וניסתה לשים את ידה על שמות גדולים, כעת היא נמצאת שוב עם מחסור בעמדה הזו ובודקת אפשרות לחיזוק. אחד השחקנים המועמדים - כוכב הפועל ירושלים, ג'ארד הארפר

ה-MVP של היורוקאפ מהעונה שעברה וזוכה גביע ווינר הטרי עורר עניין במהלך העונה שעברה מהיורוליג לאור יכולתו הנהדרת, אבל זה העדיף לחתום על הארכת חוזה לשלוש שנים ולהישאר בבירת ישראל. על פי הכתב מתיאו אנדריאני, אולימפיאקוס בודקת כעת את האפשרות לצרפו ולמלא את מקומו. 

ג'ארד הארפר, צילום: עודד קרני

עוד שם שעלה כמועמד מגיע גם כן מהיורוקאפ - מלקאי פלין, ששמו עלה גם בנוגע להגעה למכבי תל אביב. עם זאת, לשחקן אין סעיף שחרור ליורוליג ועלות שחרורו תעלה הרבה מאוד כסף שילך לבחשצ'היר. בכל מקרה, מי שעלול להיפגע במקרה כזה הוא אקס מכבי תל אביב, סייבן לי, שמתקשה מאוד בעמדת הרכז תחת יורגוס ברצוקאס. 

לאולימפיאקוס יש כעת ארבעה רכזים - תומאס ווקאפ, שהוא גם בעל אזרחות יוונית וגם בעל פרופיל הגנתי יותר, ויחד עם אוואנס ולי יש גם את פרנק נילקינה הצרפתי, שהגיע ממש עם פתיחת העונה מפרטיזן בלגרד ומתקשה להשתלב. הרכז שיגיע, אם יהיה כזה, אמור לבוא על חשבונו של לי.

ג'ימי קלארק מול סייבן לי, צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר