"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: המסר שהפועל ירושלים העבירה לאולימפיאקוס בנוגע לג'ארד הארפר

העיתונאי מתאו אנדריאני טוען כי הקבוצה מהיורוקאפ הבהירה כי הכוכב שלה לא זמין: "מאוד רוצים לשמור עליו" • וגם: המועמד הנוסף שמככב באותה ליגה

,עודכן
0השמעה
ג'ארד הארפר. צילום: ברני ארדוב

הפועל ירושלים עדכנה אתאולימפיאקוס פיראוס שג'ארד הארפר לא זמין למעבר. לפי הדיווח של הכתב מתאו אנדריאני היום (שלישי) המועדון הישראלי נחוש להשאיר את הרכז שלו ואינו מתכוון להיכנס למו"מ בשלב זה.

הארפר, אחד השחקנים המרכזיים בסגל של ירושלים העונה, מעורר עניין באירופה, אך בקבוצה מסמנים באופן ברור: הוא נשאר.

הפציעה הטראגית של קינן אוואנס, שקרע את הגיד אכילסשתי דקות לתוך הבכורה שלו ביורוליג עםאולימפיאקוס, הכניסה את הקבוצה לתסבוכת גדולה. אחרי שחיפשה במהלך הקיץ האחרון רכז וניסתה לשים את ידה על שמות גדולים, כעת היא נמצאת שוב עם מחסור בעמדה הזו ובודקת אפשרויות לחיזוק.

עוד שם שעלה כמועמד מגיע גם כן מהיורוקאפ - מלקאי פלין, ששמו עלה גם בנוגע להגעה למכבי תל אביב. עם זאת, לשחקן אין סעיף שחרור ליורוליג ועלות שחרורו תעלה הרבה מאוד כסף שילך לבחשצ'היר. בכל מקרה, מי שעלול להיפגע במקרה כזה הוא אקסמכבי תל אביב,סייבן לי, שמתקשה מאוד בעמדת הרכז תחת יורגוס ברצוקאס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ג'ארד הארפר,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר