"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
טור מיוחד

אילולא הכוח של מכבי תל אביב, היורוליג לא היה שב לישראל

למרות המלחמה, למועדון עדיין יש עוצמות והערכה רבה בכדורסל האירופי, מה שבא לידי ביטוי בהחלטה להשיב את המשחקים ארצה • כולנו תקווה שמדובר בסנונית ראשונה, מה שיהווה סוג של חזרה לשפיות • עכשיו צריך לקוות שהשיבה להיכל מנורה מבטחים תעזור גם מקצועית

,עודכן
0השמעה
שמעון מזרחי בהיכל מנורה מבטחים. צילום: אלן שיבר

זמן קצר לפני כתיבת הטור קיבלתי הודעה ממכבי תל אביבשהיא מודיעה למנויים על הזכות הראשונה לקנות את הכרטיסים לאירופה. אני ואשתי מנויים כבר הרבה שנים, ובינינו, עם כל הכבוד לליגה הישראלית, המנוי הוא בעיקר ליורוליג. דווקא זה הלחם והחמאה שלנו.

החזרה היא כמו להחזיר את האוהדים לחיים, זה הכדורסל האמיתי. התרגשתי כשקיבלתי את ההודעה ממכבי. בשביל מי שמבין ספורט, לחזור להיכל, לעוצמות ולכוח שעולה ממנו, זה מרגש. הייתי במשחק היורוליג האחרון שהיה לפני המלחמה ב־5 באוקטובר 2023, ועכשיו מחכים לסגירת המעגל.

למרות המלחמה, למכבי עדיין יש עוצמות והערכה רבה בכדורסל האירופי וזה בא לידי ביטוי בהחלטה הזו ובמהירות בה היא התקבלה אחרי הפסקת האש. אילולא הלחץ של מכבי, זה לא היה קורה.

שחקני מכבי תל אביב בהיכל מנורה מבטחים,צילום: ברני ארדוב

אני נמצא עכשיו במילואים, ואנחנו כמה חברים אוהדי מכבי (וגם אחד אוהדהפועל, אבל לא נורא), וכולם מחכים בקוצר רוח למשחקים. אשתי כבר שלחה לי הודעות שאנחנו נהיה מוכנים למשחק החזרה, ושלא נקבע כלום לאותו ערב.

אני מנוי למכבי גם בכדורגל, ועכשיו אנחנו מקווים שגם המשחקים בליגה האירופית יחזרו לבלומפילד. אני מקווה שההחלטה של היורוליג תהיה הסנונית הראשונה. החזרה של משחקי הספורט לישראל זו סוג של חזרה לשפיות, ואני מקווה שזה יקרה בכל ענפי הספורט.

היכל מנורה מבטחים,צילום: אלן שיבר

החזרה הזו תעזור למכבי גם מבחינה מקצועית. למשל,ההפסד האחרון לאולימפיאקוסלא היה קורה אם המשחק היה בהיכל. כל אירופה יודעת שהקהל במנורה זה שחקן שישי עבור הקבוצה בצהוב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שחקן מכבי תל אביב אושיי בריסט בראיון לישראל היום / תומר גבעתי, משה בן שמחון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר