"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עדיין המפעל שלה: מכבי תל אביב הראתה להפועל מי בעלת הבית ביורוליג
הצהובים, עם הגב לקיר, התפוצצו על יריבתם העירונית ברבע הרביעי בדרך ל-90:103 בדרבי הראשון אי פעם ביורוליג וניצחון בכורה העונה • מנגד, המארחת רשמה הפסד ראשון במפעל ואותה אופוריה מהשבוע שעבר נעלמה כלא הייתה • תמיר בלאט, לוני ווקר ואושיי בריסט בלטו אצל המנצחת, הופעה רעה לווסיליה מיציץ'
לוני ווקר בטירוף. צילום: אלן שיבר, סופיה

עדיין המפעל שלה: מכבי תל אביב הראתה להפועל מי בעלת הבית ביורוליג

הצהובים, עם הגב לקיר, התפוצצו על יריבתם העירונית ברבע הרביעי בדרך ל-90:103 בדרבי הראשון אי פעם ביורוליג וניצחון בכורה העונה • מנגד, המארחת רשמה הפסד ראשון במפעל ואותה אופוריה מהשבוע שעבר נעלמה כלא הייתה • תמיר בלאט, לוני ווקר ואושיי בריסט בלטו אצל המנצחת, הופעה רעה לווסיליה מיציץ'

ניר וולף
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

המשחק הראשון בין מכבי תל אביב להפועל תל אביב ביורוליג לא הרגיש כמו דרבי. המיקום האפור בסופיה, כמות אוהדים נמוכה עקב הטיסה, הייתה חסרה מן האווירה האירופית שכל כך קיווינו לראות. הכותרות כולן, כולל של כותב שורות אלה, דיברו על מכבי שהפכה להפועל ועל הפועל שהפכה למכבי, הן באווירה סביב המועדון והן ביכולת על המגרש, אבל כמו שלמדנו בפעם המי יודע כמה, לדרבי חוקים משלו.

מכבי ת"א, קבוצת תחתית ביורוליג נכון לאחרי השבוע הראשון ונכון ליכולת אותה הציגה, ניצחה 90:103 את הפועל ת"א, קבוצת צמרת ביורוליג נכון לאחרי השבוע הראשון ונכון ליכולת אותה הציגה. כמו בישראל, גם כאן הצהובים היו אלה שהיו עם ידם על העליונה בזכות דקות נהדרות ברבע הרביעי. כמו בישראל, גם כאן השחקנים הישנים היו אלו שעשו את ההבדל.

קלעו להפועל ת"א:בראיינט 18, בלייקני 16, אוטורו 15, מיציץ' 14, ג'ונס 12, מלקולם 8, גינת 3, ויינרייט ומוטלי 2 כ"א.

קלעו למכבי ת"א:ווקר 20, בריסט 19, דאוטין והורד 13 כ"א, סורקין 12, בלאט 11, ליף 9, סנטוס 6.

לוני ווקר מאושר, צילום: אלן שיבר, סופיה
אוהדי מכבי תל אביב בבולגריה, צילום: אלן שיבר, סופיה
תמיר בלאט, צילום: אלן שיבר
עופר ינאי ושמעון מזרחי, רגע לפני הדרבי, צילום: אלן שיבר, סופיה

אחת התלונות של אוהדי מכבי ת"א להנהלה על בניית הסגל הייתה שאין רכז. אחרי לורנזו בראון ורוקאס יוקובאיטיס, קלאודיו קולדבלה הביא את ג'ף דאוטין ג'וניור לצידו של תמיר בלאט ועד כה, הצמד לא בדיוק תפקד בצורה טובה. אלא שהערב (רביעי), הרכזים הצהובים היו אלו שנתנו את הטון - הישראלי לאורך שלושה רבעים בהן קלע שלשות וחילק אסיסטים לכל דורש, השני ברבע האחרון עם 11 נקודות רצופות שגמרו סיפור.

כיאה לדרבי, היה משחק צמוד לכל אורכו. כל קבוצה הצליחה לבצע בריחה קטנה, אבל היריבה שלה הצליחה לשוב פעם אחר פעם. אצל זאת שבצהוב זה היה נראה בטעות, אצל זאת שבאדום זה היה בזכות האיכות. ברבע הרביעי דאוטין, יחד עם אושיי בריסט, ג'יילן הורד ולוני ווקר, הצליחו לבצע בריחה ולהשיג את הניצחון המיוחל - ניצחון שעשוי לתת לה דלק לעונה כולה.

בריסט, עם 20 נקודות, הוביל שישה קלעים בספרות כפולות עבור עודד קטש. בצד השני, וסיליה מיציץ' קלע 14 נקודות, אבל לא שלט בקצב המשחק כהרגלו והוסיף גם שישה איבודים. אלייז'ה בראיינט הוביל את החבורה של דימיטריס איטודיס עם 18 נקודות, ארבעה ימים לפני שיפתחו את העונה מול עירוני קריית אתא בבית.

דקת הדומייה לזכר קורבנות 7 באוקטובר, צילום: אלן שיבר, סופיה
אלייז'ה בראיינט שומר על אושיי בריסט, צילום: אלן שיבר
לוני ווקר קולע, צילום: אלן שיבר, סופיה
לוני ווקר, צילום: אלן שיבר, סופיה
קולין מלקולם ותומר גינת, צילום: אלן שיבר, סופיה
כריס ג'ונס, צילום: אלן שיבר, סופיה
וסיליה מיציץ', צילום: אלן שיבר, סופיה
סטפנוס דדאס ודמיטריס איטודיס, צילום: אלן שיבר
עודד קטש, צילום: אלן שיבר, סופיה
כריס ג'ונס, צילום: אלן שיבר, סופיה
דן אוטורו חוגג, צילום: אלן שיבר, סופיה
עופר ינאי, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אנטוניו בלייקני, צילום: אלן שיבר, סופיה
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...