מאמן הפועל תל אביב, דימיטריס איטודיס, התארח היום (רביעי) בתוכנית רדיו ביוון ושיתף על ההכנות של האדומים לקראת היורוליג והעתיד שלהם במפעל. בנוסף, הוא התייחס לפיינל פור ולזכייה של פנרבחצ'ה, קבוצתו לשעבר, באליפות אירופה.
על כך שהפועל ת"א קרובה להסכם עם היורוליג על חוזה לשלוש שנים אמר: "קבוצה רוצה לדעת את משך הזמן כדי שתוכל להשקיע טוב יותר. אני מאמין שהפועל ת"א, עם עופר ינאי וגילי רענן, היא קבוצה שמבטיחה יציבות פיננסית ותוכנית השקעה בכדורסל. יש לנו את הערבויות, המומנטום, החלום והרעב לעבודה".
הוא המשיך: "אנחנו מנסים להשקיע במשאבי אנוש ובשחקנים כדי שנהיה תחרותיים בכל האתגרים. ברור שיש חיסרון עם הביתיות, אבל עובדים גם על זה. כבר יש פגישות עם קפריסין ואני מקווה שזה יהיה פתרון אפשרי. אני מודה להם אישית. יש יעדים נוספים ונראה איך זה יצא לפועל, זה לא קל. הפועל ת"א מבטיחה יציבות, זה זמן מתאים ליורוליג להיפתח ולקבל לשורותיה אנשים שיכולים להבטיח יציבות".
על אלופת אירופה אמר איטודיס: "לפנרבחצ'ה יש כמה שחקנים שאני הבאתי ו'בניתי', מזל טוב לשאראס ולכל הצוות, דיברתי עם כולם, אלה אנשים שעבדתי איתם, את חלקם אני הבאתי ודאגתי להם. שאראס עשה עבודה נהדרת. דיברנו הרבה על כדורסל וההתפתחות שלו ראויה למחיאות כפיים. ניצחנו יחד, הפסדנו יחד, גדלנו יחד ולמדנו יחד. זה מסב לי גאווה רבה".
איטודיס טען: "לא משנה אם פורמט הפיינל פור ימשיך או שיהיו סדרות, זה צריך להיות השיא של העונה. קבוצות לא צריכות לחזור אחר כך לליגות המקומיות. הפלייאין נתן מימד אחר לתחרותיות. אם הליגה תגדל ל-20 קבוצות רק שמונה קבוצות תעפלנה לפלייאוף, שזה מתחת ל-50%. גם פורמט של שני בתים עם יותר מ-22 קבוצות נידון".

