"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אם מכבי תל אביב תציע לי לבוא לשחק אצלה, אגיע"

ג'ייקובן בראון, שהפך לסמל בהפועל תל אביב ואף סומן להגיע ולמלא את מקומו של ים מדר הפצוע מהפועל עפולה, חשף את מצבו: "אף אחד עוד לא פנה אליי, חושב שאני מתאים לרמה של היורוליג" • עופר ינאי על סוגיית הרכש: "אם גרשון יאבוסלה לא ימשיך ב-NBA, סיכוי טוב שיהיה אצלנו"

,עודכן
0השמעה

חלון ההעברות של הכדורסל הישראלי יינעל ביום שישי בבוקר והקבוצות הגדולות של הליגה ממשיכות במירוץ אחר חיזוק אחרון לקראת הפלייאוף. בזמן שמכבי תל אביב מחפשת שחקן גבוה, בהפועל תל אביבבודקים אחר אפשרויות להביא רכז שימלא את מקומו של ים מדר הפצוע.

אחד השמות הבולטים שסומנו הואג'ייקובן בראון, שמשחק כעת בהפועל עפולה. הוא סומן גם במהלך העונה, אבל לא המעבר לא יצא לפועל. עפולה נמצאת כעת במקום ה-11 בטבלה ונאבקת על הישארות בליגה הבכירה.

היום (שני) הוא עלה להתראיין בתכנית 'חמש באוויר' ושיתף ברצונותיו ותחושותיו: "הפועל תל אביב תמיד במקום הראשון אצלי, אבל אםמכבי תל אביבתציע לי להגיע, אני אבוא לשחק אצלה. אני חושב שאני מתאים לרמה של היורוליג. אני אשמח לחזור להפועל ת"א, היה המועמדת הבכירה לזכות באליפות, אבל אף אחד לא פנה אליי".

ג'ייקובן בראון,צילום: עודד קרני

מי שעוד התייחס לסוגיית הרכש הואעופר ינאי, שהתראיין בספרד לגבי שחקנים שמשחקים כרגע במדינה. על ז'אן מונטרו, השחקן הצעיר של העונה ביורוקאפ שגם כיכב נגד האדומים בחצי הגמר, אמר: "אני רוצה לתת לו חוזה ל-10 שנים כדי לתת יציבות לו ולבן שלו. אני אוהב אותו מאוד ונדבר איתו בסוף העונה. כרגע הוא שחקן תחת חוזה".

עוד שמות שעלו הם של צ'ימה מונקה, כוכב באסקוניה, ושל גרשון יאבוסלה, שיהפוך הקיץ לשחקן חופשי: "מונקה נמצא ברשימות שלנו, ניפגש איתו בסיום העונה ונראה אם נוכל לגרום לזה לקרות. יאבוסלה? שחקן ייחודי. אנחנו לא יכולים לשלם משכורות של NBA, אבל אם הוא לא יישאר שם, אז יש סיכוי טוב שהוא יגיע אלינו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עופר ינאי,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר