"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"נדון על זה ברוגע": מנכ"ל היורוליג על חזרת המשחקים לישראל
פאוליוס מוטיונאס, שהגיע לגמר היורוקאפ, התייחס בשיחה עם "ישראל היום" לעתיד המשחקים של הישראליות במפעל: "חבל שאין השנה משחקים שם, הפועל תל אביב מועדון בשיפור ורואים את התוצאות" • וגם: השבחים לעופר ינאי
היכל מנורה מבטחים. צילום: אלן שיבר
בלעדי

"נדון על זה ברוגע": מנכ"ל היורוליג על חזרת המשחקים לישראל

פאוליוס מוטיונאס, שהגיע לגמר היורוקאפ, התייחס בשיחה עם "ישראל היום" לעתיד המשחקים של הישראליות במפעל: "חבל שאין השנה משחקים שם, הפועל תל אביב מועדון בשיפור ורואים את התוצאות" • וגם: השבחים לעופר ינאי

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הפועל תל אביב תעלה הערב (שישי) למשחק הגדול בתולדותיה, בו היא יכולה לזכות בגביע אירופי ראשון בתולדותיה ועל הדרך, להבטיח את מקומה ביורוליג בשנה הבאה.

משחק 2 של הפועל תל אביב בגראן קנאריה משודר ב"ישראל היום".רוצים להתכונן לצפייה במשחק ולא בטוחים איך? למדריך הכתוב לחץ כאן.

כיאה למעמד, כל בכירי היורוליג יגיעו לצפות במשחק, כולל המנכ"ל פאוליוס מוטיונאס, שדיבר בלעדית עם "ישראל היום" רגע לפני פתיחת ההתמודדות.

"זה משחק מאוד מעניין. הייתה להפועל תל אביב ריצה מאוד מעניינת עם משחקים צמודים בחצי גמר" פתח את דבריו ולאחר מכן התייחס לבעלי הקבוצה, עופר ינאי.

"עופר הוא איש במשימה. הוא הבהיר לי מהיום הראשון שהוא מחויב ויודע מה הוא עושה ואפשר לראות את התוצאות. הוא התחיל את העונה עם החתמות מטורפות כמו של פטריק בברלי ושל דימיטריס איטודיס".

עופר ינאי, צילום: עודד קרני

אתה חושב שהפועל תל אביב מוכנה ליורוליג?

"אם הם ינצחו היום, הם יהיו ביורוליג. אתה רואה לפי התוצאות. לצערי זה חבל שהמשחקים לא קורים בישראל מסיבות מצערות, אבל זו המציאות. המועדון נמצא בשיפור ואפשר לראות את ההתקדמות שלו".

האם נראה בשנה הבאה את משחקי היורוליג חוזרים לישראל?

"קשה לדעת האם המשחקים יחזרו בעונה הבאה. הוא נראה מה יהיה ונדון על כך אחרי שנהיה רגועים יותר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...