אבי זילברמן ז"ל. צילום: אלן שיבר

אבל בכדורסל הישראלי: סוכן השחקנים הבכיר, אבי זילברמן, הלך לעולמו

אחד האנשים הבולטים בעשורים האחרונים נפטר לאחר מאבק בסרטן ריאות • ייצג לאורך השנים מאמנים ושחקנים ישראלים בכירים • שיחק שבע עונות בליגת העל במדי מכבי רמת גן, הפועל חולון, אליצור תל אביב ומכבי דרום

אבל כבד בכדורסל הישראלי: סוכן שחקני הכדורסל הבכיר אבי זילברמן, הלך הבוקר (חמישי) לעולמו ממחלה קשה.

זילברמן היה בכיר סוכני השחקנים בכדורסל הישראלי בעשרות השנים האחרונות. הוא ייצג את רוב המאמנים המובילים בענף כמו גיא גודס, דני פרנקו, שרון דרוקר ואחרים. כמו כן, מרבית השחקנים המקומיים הבכירים עבדו איתו כמו תומר גינת, בר טימור, רפי מנקו, יפתח זיו ואחרים.

כמו כן החזיק זילברמן במערכת קשים ענפה עם סוכנים זרים מובילים כמו מישקו רזנאוטוביץ' ומתוקף כך היה הנציג הישראלי של חלק גדול מהשחקנים הזרים ששיחקו בישראל כמו סקוטי ווילבקין ואחרים. יהי זכרו ברוך.

אבי זילברמן יושב לצידו של דימיטריס איטודיס, צילום: עודד קרני

בצעירותו הוא היה שחקן בליגה הבכירה ושיחק שבע שנים בארבע קבוצות שונות: מכבי רמת גן, הפועל חולון, אליצור תל אביב ומכבי דרום.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...