"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בטעם טוב: מכבי תל אביב נפרדה מבלגרד עם 90:93 על באיירן מינכן

למרות רבע שלישי היסטורי של קארסן אדוארדס, החבורה של עודד קטש ידעה לחזור מפיגור 13 בדרך לגבור על הגרמנים במשחק הביתי האחרון שלה העונה ביורוליג • ג'ימי קלארק הוביל שישה שחקנים בספרות כפולות עם 20 נקודות

, עודכן
0השמעה
רומן סורקין. צילום: EPA

למכבי תל אביב החסרה אין יותר מדי על מה לשחק ביורוליג מעבר לכבוד ולספורטיביות. המקום ה-16 כבר "הובטח" ושתי היריבות שנשארו לה, באיירן מינכן ואולימפיאקוס, חייבות לנצח כדי להילחם על המיקום בפלייאוף. הערב (חמישי) היא פגשה את הבווארים והוכיחה שבספורטיביות היא מהטובות שיש במפעל, גם כשהיא ללא ארבעה שחקני רוטציה, עם ניצחון 90:93.

קלעו למכבי תל אביב: קלארק 20, רנדולף 17, יוקובאיטיס 12, מאייר 11, סורקין ומנקו 10 כל אחד, וויליאמס 7, דיברתולומאו 4, ריימן 2

הרבו לבאיירן מינכן: אדוארדס 33, נאפייר 17

הערב, במשחק הפרידה שלה מהפיוניר שבבלגרד, היא הראתה לאורך 30 דקות שאולי היא הייתה יכולה להילחם במעלה הטבלה, במיוחד נגד קבוצה עם מאזן החוץ הגרוע מבין קבוצות הפלייאין צפונה. ג'ימי קלארק להט במחצית הראשונה עם 16 נקודות, עומר מאייר סיפק דקות מצוינות בהיעדרו של תמיר בלאט, ליוואי רנדולף היה שם לאורך כל המשחק וגם רומן סורקין התעורר בדקות הסיום.

אחרי שירדה למחצית ביתרון 44:48, היא הייתה שותפה להיסטוריה, אבל מהצד השני. קארסן אדוארדס, עד לא מזמן מלך הסלים של העונה, התפוצץ עם שיאי יורוליג של 26 נקודות ו-8/10 לשלוש בדרך למהפך מבטיח, 74:61. למרות זאת, הצהובים הצליחו לשוב אט אט, עד אשר טרביון וויליאמס קבע את המהפך שהוביל לניצחון, אותו הבטיח רנדולף מהקו עם ארבע קליעות מדויקות.

כעת, הצהובים יתפנו למשימה הרבה יותר חשובה עבורם – הפועל ירושלים בהיכל מנורה מבטחים ביום ראשון הקרוב. ניצחון יקרב אותם משמעותית לראשות הטבלה ויוציא כמעט סופית את יריבתה ממירוץ הביתיות.

קארסן אדוארדס, צילום: EPA
עודד קטש, צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עומר מאייר שומר על שבאז נאפייר, צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר