"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: הפועל ירושלים - גראן קנאריה, המשחק המלא

,עודכן
0השמעה

הפועל ירושלים - גראן קנאריה, המשחק המלא

הפועל ירושלים חלמה לעשות היסטוריה, אבל המסע האירופי שלה נעצר ברבע הגמר עם הפסד 92:89 לגראן קנאריה. האדומים נתנו פייט, קיזזו פיגור דו-ספרתי ברבע האחרון והיו קרובים לכפות דרמה, אך הספרדים שמרו על קור רוח והשיגו את הכרטיס לחצי הגמר.

כידוע, כל משחקי הפלייאוף של הפועל תל אביב והפועל ירושלים ביורוקאפ משודרים באופן בלעדי ב"ישראל היום".רוצים להתכונן לצפייה במשחק ולא בטוחים איך? למדריך הכתוב לחץ כאן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

המשחק נפתח בעצימות גבוהה, אך נפילות קריטיות ברבע הראשון והשלישי עלו לירושלים ביוקר. גראן קנאריה שלטה בקצב, לקחה יתרון משמעותי במאבק על הריבאונדים והענישה על כל טעות של האדומים. ג'ארד הארפר ניסה להחזיר את ירושלים למשחק עם 24 נקודות וסחיטת 11 עבירות, אך לצד תרומה התקפית של קרינגטון, זוסמן וסמית', זה לא הספיק מול היריבה היעילה מהאיים הקנאריים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר