"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השחקנים שצפויים לקבל זימון בכורה לנבחרת ישראל

לפני אליפות אירופה בקיץ, נותר חלון משחקים אחרון אליו ייתכנס הסגל בעוד שבועיים וחצי • המאמן אריאל בית הלחמי יערוך מספר שינויים, כולל האפשרות להזדמנות ראשונה לגיא פלטין וגור לביא

,עודכן
0השמעה
אריאל בית הלחמי. נותן הזדמנויות ראשונות. צילום: אלן שיבר

נבחרת ישראל תתכנס בעוד כשבועיים וחצי ותחל בהכנות לקראת חלון המשחקים של חודש פברואר, שיהיה החלון האחרון של פיב״א לקראת אליפות אירופה 2025 שתיערך הקיץ.

על אף העובדה שישראל כבר הבטיחה את העפלתה, ל"ישראל היום" נודע כי בנבחרת מתכננים לזמן את הסגל הבכיר לקראת צמד המשחקים מול פורטוגל וסלובניה ולהתייחס אליהם כהכנה לאליפות. הנבחרת של אריאל בית הלחמי צפויה לארח את צמד המשחקים בריגה.

גיא פלטין. בקרוב בכחול לבן,צילום: אלן שיבר

בגזרת הסגל עשויים להתבצע מספר שינויים. גארד הפועל תל אביב גיא פלטין, שרושם עונה נפלאה בליגה וביורוקאפ, עשוי לקבל זימון בכורה ולהיכלל בסגל הרחב. כך גם גור לביא, שרושם עונת שיא בקריירה עם הפועל גלבוע/גליל ונחשב לאחר המועמדים הבולטים לשחקן הישראלי של העונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מי שצפויים להמשיך ולהוביל את הסגל של הנבחרת הלאומית הם המתאזרח של הפועל ירושלים קאדין קרינגטון, סנטר מכבי תל אביב רומן סורקין וכוכבי הפועל תל אביב תומר גינת וים מדר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר