"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לא מי שחשבתם: שיאנית הקהל בסיבוב הראשון בליגת העל
הסיבוב הראשון בליגת ווינר הסתיים לאחרונה וכחלק מנתונים סטטיסטים שנבדקים לאורך העונה בדקה מנהלת הליגה גם את נתוני הקהל במגרשים • התוצאות בפנים
אוהדי הפועל ת"א. צילום: אלן שיבר

לא מי שחשבתם: שיאנית הקהל בסיבוב הראשון בליגת העל

הסיבוב הראשון בליגת ווינר הסתיים לאחרונה וכחלק מנתונים סטטיסטים שנבדקים לאורך העונה בדקה מנהלת הליגה גם את נתוני הקהל במגרשים • התוצאות בפנים

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הסיבוב הראשון בליגת ווינר הסתיים לאחרונה וכחלק מנתונים סטטיסטים שנבדקים לאורך העונה בדקה מנהלת הליגה גם את נתוני קהל במגרשים. הנתונים שמתבססים על דיווחי הקבוצות לאחר סיכום משחקי הסיבוב הראשון מובאים כעת על ידי ״ישראל היום״ ומציגים מי סיימה את החלק הראשון של העונה כשיאנית הקהל במגרשים.

מי שסיימה את הסיבוב הראשון כשיאנית הקהל בממוצע למשחק היא הפועל ירושלים שלמשחקי הבית שלה בהיכל הפיס ארנה הגיעו 4,637.9 אוהדים. לאחריה בצמרת נמצאת מכבי תל אביב שלמשחקי הבית שלה הגיעו 4,188.7 אוהדים בממוצע למשחק ליגה.

את המקום השלישי תופסת הפועל תל אביב שעברה לאחרונה להיכל מנורה מבטחים ושיחקה רק ארבעה משחקי בית העונה, אליהם הגיעו בממוצע 4,096 אוהדים. המקום הרביעי שייך להפועל חולון שרושמת ממוצע של 2,593.8 אוהדים למשחק ביתי בהיכל הטוטו.

אוהדי ירושלים. נמצאים בפסגה, צילום: דני מרון

במקום החמישי ברשימה נמצאת העולה החדשה אליצור נתניה שרושמת ממוצע של 1,250.0 אוהדים למשחק בארנה החדשה שבעיר. את הטבלה נועלת הפועל עפולה עם ממוצע של 540 צופים למשחק אולם יש לציין כי עד לאחרונה אירחה הקבוצה בגן נר ולא בעירה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יש לציין כי מכבי תל אביב, הפועל ירושלים ולאחרונה גם הפועל תל אביב משחקות באולמות גדולים בהרבה מיתר הקבוצות ועל כן נלקח בחשבון גם המדד של אחוזי תפוסה באולם הביתי. אחוזי התפוסה בהיכל הפיס ארנה במשחק הביתי העונה בממוצע עמדו על 40%, בהיכל מנורה מבטחים עומד הנתון על 38.1% במשחקים של מכבי תל אביב, 37.2% במשחקים של הפועל תל אביב ו-48% במשחקים בהיכל הטוטו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...