"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
די ג'יי קופר, שיאן האסיסטים בליגת העל, עשוי לשוב לישראל
הרכז בן ה-34, שאחראי על שיא האסיסטים לשחקן במשחק ובעונה, מועמד לשוב להפועל חיפה והפועל עפולה, כך נודע ל"ישראל היום" • מספק העונה 8.8 נק' 3.5 ריב' ו-9.3 אס' בליגה הפולנית
די.ג'יי קופר. צילום: אלן שיבר

די ג'יי קופר, שיאן האסיסטים בליגת העל, עשוי לשוב לישראל

הרכז בן ה-34, שאחראי על שיא האסיסטים לשחקן במשחק ובעונה, מועמד לשוב להפועל חיפה והפועל עפולה, כך נודע ל"ישראל היום" • מספק העונה 8.8 נק' 3.5 ריב' ו-9.3 אס' בליגה הפולנית

,עודכן
0השמעה
[object Object]

הרכז האמריקני די. ג׳יי קופר עשוי לשוב לישראל ומועמד למספר קבוצות בליגת העל, כך נודע ל"ישראל היום".

הרכז (1.84 מ') ששיחק בבני הרצליה ובעירוני נס ציונה סומן על ידי מספר קבוצות מהתחתית שמחפשות להביא חיזוק, כמו הפועל חיפה והפועל עפולה, שבוחנת אופציות לשם הבאת מחליף לג'ייקובן בראון אם זה אכן יעזוב את הקבוצה. גם עירוני נהריה מהליגה הלאומית, שנמצאת במו"מ מתקדם עם תומר לוינסון מעירוני נס ציונה, בדקה אפשרות לצרפו.

קופר, בן 34, היה אחד הכוכבים הגדולים של הליגה ונבחר בעונת 2022/23 לחמישיית העונה עם ממוצעים של 11 נקודות, 5.1 כדורים חוזרים ו-13.9 אסיסטים. הוא מחזיק בשיא הליגה בכמות האסיסטים הגבוהה לעונה, הממוצע הגבוה לעונה וגם בשיא האסיסטים למשחק, עם 20 כאלו. בנוסף, קופר זכור לרעה בשל התקריות שהיו לו עם חבריו לקבוצה וגם בשל פרשה ביזארית במיוחד, בה התגלה בבדיקת שתן שסיפק כי הוא בהריון. לאחר בירור, הוא הודה כי הוא זייף את הבדיקה והשתמש בשתן של חברתו. לימים סיפר כי הסיפור הזה עלה לו בחוזה בפנאתינייקוס.

די ג'יי קופר,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

את העונה פתח הרכז המנוסה (34) בשורות שלאסק וורוצלב הפולנית במדיה העמיד ממוצעים של 8.8 נקודות, 3.5 כדורים חוזרים ו-9.3 אסיסטים בממוצע למשחק בליגה המקומית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו