"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל ירושלים איבדה יתרון 17 והפסידה בנקודה למכבי רמת גן

האדומים שמטו יתרון גדול ואיבדו את ראשות הטבלה בתום 87:86 • רועי הובר הוביל את הקאמבק של האורחת, במשחק הרדיוס שנערך בחולון

,עודכן
0השמעה

תקציר המשחק בין הפועל ירושלים לאריס סלוניקי

מכבי עירוני רמת גן הפתיעה הערב (ראשון) 86:87 את הפועל ירושלים והורידה אותה מראשות הטבלה. האדומים אירחו את המשחק בחולון בגלל עונש רדיוס, והאוהדים שעשו את הדרך מהבירה חזו במשחק של ריצות מהפכים.

במחצית הראשונה רמת גן הובילה בדו ספרתי, אלא שאז הפועל ירושלים רצה 6:24 ועלתה ליתרון 17. באותו הרגע החלה הקונצרט של רועי הובר, שמסתמן כשחקן של משחקים גדולים. בקאמבק הוא קלע ארבע שלשות, כולל את זו שהחזירה לאורחת את היתרון בשלבי הסיום.

ברמת גן היו חמישה שחקנים בספרות כפולות, בראשם הובר עם 21 נקודות, רוברטו גלינאט עם 17 ואמין סטיבנס עם 16. אצל ירושלים, שנאלצה להסתדר ללא כריס ג'ונסון החולה, בלטו קאדין קרינגטון עם 21 וג'סטין סמית' עם 18.

יובל זוסמן. הפועל ירושלים איבדה יתרון גדול,צילום: דני מרון
קנדל מקולום,צילום: דני מרון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שמוליק ברנר. ניצחון מרשים לרמת גן,צילום: דני מרון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר